Prosinac 10, 2019

Dani bakalara u restoranu Sky: TOP 5 razloga zašto jesti bakalar

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U restoranu Sky na desetom katu hotela Olympia Sky u prosincu se tradicionalno odvijaju Dani bakalara pa Vam donosimo dobru hranu, vijesti, a i cijene.

Uz obilje hrane koje svaki blagdani donose, mi vam donosimo, također obilje hrane, ali uz dobre vijesti i još bolje cijene. Znamo da se u predblagdanskom raspoloženju jede više nego inače.

Dobra vijest je da svoje nepce možete razveseliti s bakalarom bez grižnje savjesti jer je bakalar odličan izbor za sve koji brinu o zdravlju i kalorijama jer sadrži važna svojstva i visoko je kvalitetna namirnica u nutritivnom smislu.

Obiluje kalcijem, jodom i željezom, s vrlo malo masti. U bakalaru ima vrlo malo ugljikohidrata, a 100 grama bakalara sadrži tek 80 kalorija.

Masti koje sadrži iz reda su esencijalnih, omega 3 masnih kiselina, koje su najprihvatljivije i utječu na neželjene promjene na arterijama, smanjuju razinu kolesterola, snižavaju krvni tlak i djeluju protuupalno.

Bakalar bi trebao biti nezaobilazna namirnica u prehrani djece zbog vitamina D koji je važan za pravilan rast i razvoj djeteta.

Ne propustite posjetiti restoran Sky u predbožićno vrijeme. Na jelovniku će se naći birana jela od bakalara pa ćete moći uživati u buffet ponudi od čak 12 vrsta jela od bakalara za samo 140 kuna:

Bakalar bianco
Brudet od bakalara
Grill bakalar
Bakalar sa zelenim paprom
Fritule od bakalara
Polpete od bakalara
Pašteta od bakalara
Salata od bakalara
Crni rižoto od bakalara
Bakalar na lešo
Juha od bakalara
Carpaccio od bakalara s grana padanom

Kako bi vam uljepšali i upotpunili prekrasne dane koji slijede, osim prekrasnih jela od bakalara ugođaj će upotpuniti i glazba uživo.

Tradicionalni Dani Bakalara se održavaju do 22. prosinca svakim danom od 13:00 do 23:00 sata.

Pripremili su najbolje od bakalara na različite načine kako bi zadovoljili svačija nepca i obogatili dušu posebnim okusima i mirisima koje nam ova riba može pružati. Ono što nam bakalar pruža u mjesecu prosincu jest tradicija i pojam da su nam blagdani pokucali na vrata.

Rezervacije +385 91 320 9026!