Prosinac 20, 2019

Prodaje se prostrani dvoetažni stan na odličnoj lokaciji u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama se prodaje prostrani, dvoetažni stan, udaljen oko 700 metara od mora odnosno centra mjesta. Stan se prostire na dvije etaže. Na donjoj etaži u podrumu se nalazi uređeni prostrani dnevni boravak s kupaonicom veličine 26 m/2. Moguća je i prenamjena primjerice u spavaću sobu i sl.

Unutarnjim stepenicama se dolazi do gornje etaže stana koja se nalazi u visokom prizemlju, a sastoji se od: manjeg hodnika, dvije spavaće sobe, kupaone te velike kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka. Iz dnevnog boravka je moguć direktan pristup na manju terasu odnosno lođu koja gleda na dvorište, a koje je sastavni dio stana.

Dvorište je veličine cca 180 m/2, a posjeduje pješački ulaz sa sjeverne strane kao i kolni ulaz s južne strane. Dvorište posjeduje jedno parkirno mjesto. Stan je namješten kvalitetnim namještajem, a isti je uključen u cijenu. Grijanje i hlađenje klima uređajima, a postoji i dimnjak koji omogućava instaliranje drugog načina grijanja. Svi neophodni sadržaji u blizini. Vlasništvo čisto, dokumentacija uredna.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/snizeno-vodice-prostrani-dvoetazni-stan-na-odlicnoj-lokaciji

MORETA-agencija za promet i posredovanje nekretninama
Pamuković Kamila 57, HR-22211 Vodice
Tel/fax +385 22 443 522
Mob +385 91 888 0500

www.moreta-nekretnine-vodice.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.