Prosinac 30, 2019 djelo.hr

Provjerite ponudu artikala na akciji trgovina Djelo

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Stalni kupci, ali i svi oni koji će to tek postati mogu uživati u ovotjednim akcijama u trgovinama Djelo. Tako već od 31.12.2019. pa sve do 06.01.2020. imate priliku kupiti  odabrane proizvode po sniženim cijenama i to:

Sirup naranča 1 l Bobica – 9,99 kn/kom

Sir svježi Domaća kravica 500g – 8,99 kn/kom

Ručnik ultra maxi – 14,99 kn/kom

Osim proizvoda na akciji u trgovini Djelo svakodnevno imate priliku uživati u mnogobrojnim vrstama kruha, peciva i kolača iz pekarskog pogona trgovine Djelo koja svakodnevno sve trgovine opskrbljuje svježim proizvodima.

A ukusni mliječni proizvodi naziva Domaća kravica nude veliki izbor jogurta, mlijeka, svježeg sira... koji će okusom zadovoljiti svakog kupca.

Pod brendom Bobica nalazimo i veliki izbor voćnih sirupa bilo da ste se odlučili za okus naranče, aronije, ananasa, borovnice...

U trgovini Djelo vode računa o sve bržem i modernijem vremenu te u svom poslovanju-veleprodaji nude dostavu kupljenih artikala svaki dan u tjednu ugostiteljima koji putem Gastro kartice ostvaruju popuste na široki asortiman ugostiteljskih artikala.

Osim ugostiteljima, Djelo nudi mogućnost ostvarenja nižih cijena i fizičkim osobama za razna događanja kao što su vjenčanja, zaruke, krštenja ili neke druge proslave.

Svu ovotjednu akcijsku ponudu, ali i sve novosti i pogodnosti u trgovinama Djelo možete pratiti na njihovoj web stranici: https://djelo.hr/

Trgovine Djela rade na Silvestrovo do 18 sati, a na Novu ne rade.

Vaš susjed Djelo!