Siječanj 08, 2020 Pixabay

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite.

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Hotel Štacija u Kaštel Lukšiću traži osobu za obavljanje posla noćnog recepcionara (m/ž). Rok prijave je 21.1. Poslodavac nudi stimulativna primanja, bonuse po rezultatima, naknadu za prijevoz, mogućnost napredovanja. Potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, pristojnost i komunikativnost. Poželjno je prethodno iskustvo rada u recepciji. Prijavite se na linku.

Građa d.d. u Šibeniku u potrazi je za viljuškaristom (m/ž) i prodavačem (m/ž). Potrebno je više iskusnih radnika, koji su fleksibilni i spremni za rad u timu. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se na linku.

West vision d.o.o. zapošljava konobare (m/ž) u Šibeniku. Posad obuhvaća posluživanje hrane i pića. Poželjno je radno iskustvo. Očekuju se komunikativnost, odgovornost, pouzdanost, uslužnost, spremnost na timski rad. Potražite detalje na linku.

Aloha Online j.d.o.o. za usluge zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž) u Kninu. Rok prijave je 31.1. Posao obuhvaća savjetovanje i prodaju Optima Telekom usluga u pozivnom centru.  Poželjno je radno iskustvo u call centru. Ukoliko vas veseli rad s ljudima, volite puno pričati i imate zavidne komunikacijske vještine, potražite više na linku.

Adventure Charter d.o.o. za turističke usluge traži radnika (m/ž) u charter bazi u Vodicama. Rok prijave je 13.1. Uvjet je znanje jednog stranog jezika, a poželjno je radno iskustvo u struci. Za ovaj se posao traži dozvola za voditelja B kategorije. Potražite detalje prijave na linku.

Ugositeljski obrt Camel u potrazi je za konobarem (m/ž) na Murteru. Prijave su otvorene do 16.1. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako se prijaviti ovdje.

Kej d.o.o. zapošljava kućnog majstora (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 16.1. potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Potražite više i prijavite se putem linka.

Tre Allegri traži ugostiteljskog djelatnika (m/ž) za rad u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 22.1. Posao se sastoji od posluživanja gostiju sukladnom propisanim pravilima i standardima, održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme, osiguravanje primjene propisanih i zadanih standarda u ugostiteljstvu i slično. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

SMB metal obrt za popravke metala i usluge zapošljava pomoćnog bravara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 15.1. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao uključuje montažu, bojanje i brušenje. Prijavite se na linku.

Olympia Vodice d.d. zapošljava čistača/ spremača (m/ž) i  sobara (m/ž) za rad u Vodicama. Prijave su otvorene do 22.1. Potrebno je više izvršitelja, a poslodavac organizira i prijevoz po potrebi. Potražite više ovdje.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.