Veljača 23, 2020

Uskrs za pamćenje: Ne propustite koncert grupe Dalmatino u Aurori!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Kultna primoštenska diskoteka Aurora već 'punom parom' radi na osmišljavanju programa za nadolazeću sezonu koja kreće velikim koncertom grupe Dalmatino! Splitski glazbenici koji diljem Hrvatske pune koncerte do posljednjeg mjesta miljenici su publike, a za Uskrs će nastupiti u Aurora Night Clubu. Prvi kontigent early bird ulaznica po cijeni od 50 kuna vrlo brzo je rasprodan, a trenutno je dostupan drugi kontigent ulaznica po cijeni od 65 kuna!

Aurora je sinonim za vrhunske provode i partyje, night club koji je tijekom svoje dugogodišnje povijesti ugostio brojna poznata imena s domaće i inozemne glazbene scene.

Tako i u nadolazeću sezonu kreće s odličnim line up-om i gostovanjima koja će još jednom potvrditi da je jedan od najboljih klubova na Jadranu.

Za Uskrs, 12. travnja u Aurori vas očekuje prava dalmatinska fešta kada je na rasporedu koncert popularne grupe Dalmatino, kojima često tepaju da su 'kraljevi dalmatinske pisme.'

Dalmatino je hrvatski pop sastav koji čine Ivo Jagnjić (vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi). Otkada su izdali svoj debitantski album 'Cukar i sol' 2001. godine, koji su prodali u više od 20.000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Dobitnici su zlatne i srebrne ploče te Porina 2002. godine za novog izvođača godine. Dosad su izdali četiri nosača zvuka.
- 'Dajem ti rič', ' Dvi sestre blizanke', 'Bura okriće', 'Ditelina s čet'ri lista', 'Još jedan put' samo su neki od poznatih hitova iz bogate dugogodišnje karijera Dalmatina koji će, nesumnjivo, i ovoga proljeća napuniti Auroru i dobro vas zabaviti!

Broj early bird ulaznica po cijeni od 50 kuna trajao je do 31. siječnja i vrlo brzo je rasprodaj, a trenutno je u opticaju drugi kontigent ulaznica po cijeni od 65 kuna. Svoje karte možete kupiti na pretprodajnim mjestima Adriaticketa i online.

- Požurite po svoje ulaznice i vidimo se na plesnom podiju! - poručuju iz Aurore.
Stolove za koncert grupe Dalmatino možete rezervirati pozivom na broj mobitela 099 315 8225, a sve novosti o događanjima i koncertima u Aurora Night Clubu možete pratiti na Facebooku i Instagramu.