Veljača 28, 2020

Nova ponuda Moreta nekretnine: Vodice, samostojeća kuća u blizini plaže

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama, na atraktivnoj poziciji, u neposrednoj blizini popularne plaže se prodaje samostojeća kuća na parceli površine 418 m/2. Kuća posjeduje stambenu površinu od 238,55 m/2 i sastoji se od tri stambene jedinice od kojih se dvije nalaze u prizemlju kuće, a to su dvosobni stan s terasom i jedan neuređeni studio apartman koji trenutno služi kao spremište.

Ove dvije stambene jedinice se prostiru na površini od 121,82 m/2. Tu su nadalje još spremište, vrt i roštilj s natkrivenom lođom.

Vrijedi napomenuti i da se dvosoban stan u prizemlju preko ljeta iznajmljuje u turističke svrhe. Vanjskim stepenicama se dolazi do kata kuće u kojem se nalazi trosoban stan površine 116,73 m/2, a sastoji se od hodnika, WC-a, velikog dnevnog boravka s kuhinjom, tri spavaće sobe, kupaone te prostrane terase s koje se pruža pogled na okolicu. Vanjskim stepenicama se dolazi do otvorene terase na kojoj je moguća izvedba još jednog trosobnog stana uz prethodno ishodovanje potrebnih dozvola, a za isti je izrađeno idejno rješenje koje potencijalni kupac može dobiti na uvid. Vlasništvo i dokumentacija uredni.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-samostojeca-kuca-u-blizini-plaze1

MORETA-agencija za promet i posredovanje nekretninama
Pamuković Kamila 57, HR-22211 Vodice
Tel/fax +385 22 443 522
Mob +385 91 888 0500
www.moreta-nekretnine-vodice.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.