Ožujak 03, 2020

ODABERITE DANKÜCHEN KUHINJU PO MJERI VAŠEG PROSTORA

Kvalitetne i moderno dizajnirane kuhinje s popustima do čak 55% odaberite u DanKūchen studiju u Šibeniku

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Bilo da ste odlučili mijenjati kuhinju u Vašem domu ili možda promijeniti onu u apartmanu odabirom DAN kuhinje zasigurno nećete pogriješiti. Jedna od prednosti DAN kuhinja je veći radni prostor, dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata, te stabilan kuhinjski korpus od 18 mm.

Obiteljsko poduzeće DanKūchen, s više od 50 godina iskustva, jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Austriji. Svojim iskustvom i znanjem vrlo brzo su se proširili po čitavoj Europi pa su tako uz otvaranje mnogobrojnih studija stigli i do Šibenika. 

DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije, a izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere kuhinju iz snova, bilo da se radi o klasičnoj ili ekskluzivnoj kuhinji – poručili su iz DanKūchena.

Staklene bočne stranice na ladicama, UX kuhinjski korpus, ladice u podnožju, tiho zatvaranje Blumotion tehnologijom - neke su od glavnih prednosti u usporedbi s ostalim kuhinjama.

Ukoliko do sada niste složili DAN kuhinju iz snova i uvjerili se u njihovu kvalitetu pravo je vrijeme da to učinite.

Od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati te subotom od 9 do 13 sati možete ih posjetiti i ostvariti popust do 55% na sve modele kuhinja.

Stoga požurite na adresu I. Meštrovića 18a i složite DAN kuhinju.  

Više informacija pronaći ćete i na njihovoj Internet stranici   ili putem facebook profila.