Ožujak 04, 2020

Neka i vaš brod bude spreman za ljeto

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Svi zaljubljenici u brodove odnedavno su dobrodošli na novu adresu! U Šibeniku u Podsolarskom otvorena je tvrtka Mare Bonum, specijalizirana za proizvodnju brodskih tendi i jastuka. Nude proizvode u koje je, uz iskustvo, uložen i izniman trud, a sve s ciljem postizanja vrhunske kvalitete. 

Educirani i stručni djelatnici tvrtke Mare Bonum koriste moderne tehnologije i uređaje specijalizirane za izradu i popravke brodskih tendi i jastuka što čini ovu tvrtku odličnim izborom za sve ljubitelje mora i brodova. 

Specijalizirani smo isključivo za program nautike koristeći materijale visoke kvalitete. Uz nove tehnologije pronalazimo rješenja kojima postižemo eleganciju u dizajnu uz lakoću korištenja i održavanja naših proizvoda. 

Personalizirani pristup svakom kupcu nam je iznimno važan. Cilj nam je napraviti kvalitetne, funkcionalne i elegantne proizvode, prilagođene potrebama kupaca - rekao nam je Hrvoje Lapić, vlasnik tvrtke Mare Bonum. 

Izrada sjenila za prozore, brodskih tendi i jastuka, navlaka i pokrivala za konzole, zimskih ceradi... tek su dio ponude novootvorene tvrtke. Svi materijali su iznimne kvalitete, a od repromaterijala koristimo proizvode kao što su Loxx, YKK i Aman.

Tkanine koje koristimo u radu su renomiranih svjetskih proizvođača poput Serge Ferrari, Sattler, Sunbrella i  Docril N koje garantiraju kvalitetu te tvorničku garanciju od 5 do 7 godina. 

Također izrađujemo i ležajeve, cockpit jastuke, sundeckove, sjedala i klupe. Prilikom izrade brodskih jastuka možete odabrati tkanine sa zaštitom od sunca, vlage, trganja, antibakterijskom zaštitom...  – dodaju iz Mare Bonuma.

Samom procesu izrade pridaju posebnu pozornost. Sve kreće od digitalnog mjerenja koje je preduvjet za kvalitetnu računalnu obradu. Zajedno s kupcima traže najbolja rješenja imajući u vidu otvore, zatvarače, prozore, načine kopčanja, ukrase i sl.

Koristeći moderne računalne tehnologije za izradu računalnog 3D modela šablone ploterom crtaju na traženom materijalu. Kod šivanja i ručne dorade posebna pozornost se pridaje detaljima. I tek tada izlaze na teren postavljajući gotov proizvod po mjeri Vašeg plovila. 

Stoga se svi nautičari, a i oni koji će to tek postati, mogu uvjeriti u kvalitetu i prepoznatljiv šav na adresi Podsolarsko 22 od ponedjeljka do petka od 08-15 sati. 

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije možete ih dobiti već sada pozivom na 022 351 946 ili upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Posjetom njihove web stranice www.marebonum.hr ili facebook profila https://web.facebook.com/MareBonum/ svakodnevno možete pratiti novosti.