Ožujak 06, 2020

Ponuda Moreta nekretnine: Jezera, novogradnja, stan s pogledom na more

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Jezerima na otoku Murteru se prodaju potpuno novi stanovi u neposrednoj blizini plaže. Stanovi su u potpunosti završeni i spremni za useljenje.

Nalaze se na izvrsnoj poziciji udaljeni samo 70 metara od mora i na 300 metara od centra turističkog mjesta u neposrednoj blizini svih sadržaja. Zgrada je građena po najmodernijim standardima gradnje, korišteni su visokokvalitetni materijali, a svi stanovi u zgradi su opremljeni protuprovalnim vratima i video portafonom dok su u svim prostorijama instalirani klima uređaji. Visoku vrijednost ovoj novogradnji daje činjenica da svi stanovi uključujući i one u prizemlju zgrade imaju nesmetan pogled na more.

Vlasništvo i dokumentacija uredni. Dinamika plaćanja u dogovoru s investitorom, a kupci su za ovu nekretninu oslobođeni plaćanja poreza na promet nekretninama jer se nekretnina kupuje od firme koja je gradila zgradu. U ponudi je jednosoban stan oznake S5, površine 35,65 m/2. Stanu pripada spremište u podrumu zgrade površine 1,52 m/2 i jedno parkirno mjesto ispred zgrade.

Posebna napomena da je otok Murter mostom povezan s kopnom i nema ograničenja u smislu ovisnosti o trajektu, a Jezera predstavljaju turističko mjesto prve kategorije.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/jezera-novogradnja-stan-s-pogledom-na-more

MORETA-agencija za promet i posredovanje nekretninama
Pamuković Kamila 57, HR-22211 Vodice
Tel/fax +385 22 443 522
Mob +385 91 888 0500
www.moreta-nekretnine-vodice.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.