Ožujak 10, 2020

Super akcija: Instalacije Krželj nudi 20% na Haier klima uređaje 

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Krajnje je vrijeme za mjenjanje stare klime ili namjeravate u svoj dom staviti klimu prvi puta? Tražite klimu i to uz super cijene? 

Instalacije Krželj do kraja ožujka nudi vam super akciju do 20 % na Haier klima uređaje ! 

HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom.

Haier klima uređaji poznati su po svojim inovativnim rješenjima, atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svatko zavoljeti klimatizirani zrak.

PID INVERTER TEHNOLOGIJA
Haier je razvio 5. Generaciju kompresora s kojima se postiže još veča ušteda i preciznije određivanje željene temperature.

 

 

Zamislite zvuk tiši od šapata... Određeni klima uređaji Haier imaju novo rješenje kod funkcije tihog rada. Razina zvuka rada dovedena je do svega 15 dB. Ova funkcija pospješuje ugodu u prostoru, osobito ako je unutarnja jedinica smještena u spavaćoj sobi.

 

 

Prošle godine Haier je proglašen kao najprodavaniji brend klima uređaja s mogučnošću povezivanja s pametnim telefonima ili tabletima (WI-FI)

 

 

Haier je razvio specijalni filter za pročišćavanje zraka koji se sastoji od mrežaste strukture koja je efikasnija za čak 40%

 

Haier Twin rotacijski kompresor ima poseban neodimijski magnet koji je 10 puta jači od konvencijonalnih magneta, a rezultat je veča energetska efikasnost i smanjenje vibracija odnosno niža razina buke.

 

 

Novi plin R32 je siguran, efikasan plin koji kapacitet cjelokupnog uređaja poboljšava te brže postiže željenu temperaturu također je koficijent energetske učinkovitosti poboljšan. Uporabom R32 ukupna emisija CO2 može se smanjiti za čak 78%

 

Haier klima uređaj omogućuje krajnjim korisnicima bezbrižno korištenje klima uređaja uz petogodišnje jamstvo.

Kontaktirajte naše stručnjake i zatražite ponudu za klima uređaj uz najnižu cijenu  koji će savršeno odgovarati vašem prostoru. 
 

Instalacije Krželj prodaja, ugradnja, servis klima uređaja.

mob: 097 77 33 816 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.