Ožujak 20, 2020

Nova ponuda Moreta nekretnina: Šibenik, kuća s dva trosobna stana i poslovnim prostorom

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Šibeniku, u širem centru grada se prodaje samostojeća kuća s dva stana i poslovnim prostorom u prizemlju. Bruto površina kuće je 380,69 m/2, a sastoji se od poslovnog prostora u prizemlju, trosobnog stana na prvom katu zgrade, te još jednog trosobnog stana na drugom katu.

Oba stana posjeduju i velike terase, a s terase drugog kata se pruža i lijep pogled na more i grad. Osim navedenog tu je još i klasični tavan s vanjskim pristupom. Kuća posjeduje veliku okućnicu površine 270 m/2 a koja se sastoji od pretežno zelenih površina na kojima je moguća sadnja jestivog i ukrasnog bilja, a u dvorištu se nalazi i roštilj. Kuća posjeduje i garažu površine 13,24 m/2 te još jedno, dodatno parkirno mjesto u dvorištu.

Kuća je useljiva i trenutno u funkciji dugoročnog najma, ali ipak treba računati na adaptaciju u nadolazećem razdoblju. S obzirom na blizinu centra grada te gradske plaže ova nekretnina ima i dosta veliki turistički potencijal. Kuća posjeduje energetski certifikat D. Vlasništvo čisto, dokumentacija uredna.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/sibenik-kuca-s-dva-trosobna-stana-i-poslovnim-prostorom

MORETA-agencija za promet i posredovanje nekretninama
Pamuković Kamila 57, HR-22211 Vodice
Tel/fax +385 22 443 522
Mob +385 91 888 0500
www.moreta-nekretnine-vodice.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.