Travanj 01, 2020

Zaželjeli ste se domaće ribe, a ribarnica ne radi: Ribarska zadruga Adria dostavlja na kućni prag za vas!

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Ljudi su skloni planiranju budućnosti no često zaboravljaju da je život splet neočekivanih okolnosti. Život nas dovodi u situacije koje nismo mogli isplanirati i upravo su te situacije one koje nas na kraju određuju. Pandemija koja je zahvatila Hrvatsku dovela je njene stanovnike u "neobrano grožđe". Uz vlastite probleme suočeni smo sa jednim zajedničkim te iako smo izolirani jedni od drugih počinjemo djelovati kao cjelina.

Ribarska Zadruga Adria Tribunj registrirana je za obavljanje djelatnosti ribarstva, prerade ribe i trgovine ribom. Vlastitu ribarsku flotu Ribarske zadruge Adria čine plivarice i koče koje su trenutno suočene sa problemom plasiranja svoje ribe na tržište. I dok s jedne strane imamo ljude kojima je ograničeno kretanje, s druge strane imamo domaće proizvođače koji iznalaze način da održe svoju egzistenciju i egzistenciju svojih zaposlenika. 

Zaposlenici Ribarske zadruge Adria odlučili su dostavljati ribu te povezati ljude u ovoj kriznoj situaciji za opću dobrobit.

U trajnoj ponudi imamo Smrzavce smrznute očišćene proizvode  ribarstva (osliće, trlje, lignjune, kozica, škampe i morskog pasa), sušenu ribu (molete, tabinje) i soljenu ribu (srdele i inćuni) dok ponuda svježe ribe varira ovisi o dnevnom ulovu i mogućnostima izlaska ribara na more. Sve informacije vezane uz dnevnu ponudu možete naći na facebook stranicama Ribarske zadruge  https://www.facebook.com/rzadria/ te pozivom na broj 091/256-2427 možete dogovoriti dostavu.

Trošak dostave je 35 kn, dok se za narudžbe  u vrijednosti iznad 300kn dostava ne naplaćuje. Važno je napomenuti da se prilikom dostave pridržimo mjera opreza radi Vaše i naše sigurnosti. Nadamo da će ova mogućnost dostave ribe pomoći našim ribarima, ali i svim pojedincima koji kupnjom domaćih proizvoda mogu doprinijeti zajedničkoj dobrobiti naše zemlje.