Travanj 03, 2020

I u ovim neizvjesnim trenucima vaš susjed Djelo uvijek je s vama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

I u ovim teškim trenutcima tvrtka Djelo, sa svoje 62 trgovine, svakodnevno osigurava svježe namirnice, uz iznimne zahvale svim zaposlenicima i kupcima na pridržavanju mjera propisanih od strane Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske. Pozivaju i lokalne OPG-ovce na suradnju.

Jedini domaći trgovački lanac i ujedno lanac s najvećim brojem trgovina u Šibensko-kninskoj županiji tvrtka Djelo d.o.o. osnovana je 1990. godine. Od 2008. godine je članica Ultragros grupacije – udruženja hrvatskih trgovačkih kuća. 

-    Već punih 30 godina rada u našoj županiji, a i šire s ukupno 62 trgovine i preko 500 zaposlenika ne pamte da su se našli u ovako izazovnoj i teškoj situaciji. Svi smo se preko noći morali prilagoditi novonastaloj promjeni. Trgovine su nam promijenile radno vrijeme i po nalogu Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske većina je otvorena od 08.00-17.00 sati osim nekoliko koje rade do 15.00 sati – rekli su nam iz Djela.

Provodeći stroge preventivne mjere sukladno uputama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske svim djelatnicima osigurana je dovoljna količina rukavica i maski, sredstva za dezinfekciju se koriste za čišćenje radnih površina, te se u cijelosti poštuju upute o međusobnoj udaljenosti.

Iako je potražnja za osnovnim namirnicama strahovito porasla i u nekim trgovinama je došlo do nestašice u trgovinama Djelo još uvijek se mogu pronaći i svježi kvasac, brašno, ulje, sol i šećer koji su posebno traženi od pojave virusa Covid-19.

-    Ograničili smo kupnju svježeg kvasca po kupcu s ciljem sprječavanja nedostupnosti proizvoda – dodaju iz Djela.

Uz redovnu dostavu robe dosada nisu imali većih problema u poslovanju, a za to su posebno zaslužni svi njihovi zaposlenici.  Iznimno su zahvalni svim kolegicama i kolegama u trgovinama, skladištu, dobavljačima i proizvođačima s kojima svakodnevno surađuju, te svim ostalim službama koje daju sve od sebe da cijelo poslovanje funkcionira.

Pokazujući iznimnu osjetljivost i društveno odgovorno poslovanje i ovim putem pozivaju sve lokalne OPG-ovce koji su se našli u teškoj situacijida im jave na kontakt telefon 091 311 8180 kako bi mogli distribuirati njihove proizvode.

-    Svim našim kupcima također smo iznimno zahvalni na nemjerljivoj strpljivosti prilikom kupovine. Pridržavajući se mjera udaljenosti te čekanja prilikom ulaska u trgovine pokazuju svoju građansku odgovornost. Nadamo se da će se ova situacija ubrzo završiti i da će nam se svima životi vratiti u normalu – zaključuju iz Djela.

Vaš susjed Djelo!

SPONZORIRANO