Travanj 10, 2020

Inovativnim platformama/aplikacijama i vaše poduzeće može svima biti nadohvat ruke

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Bilo da ste vlasnik trgovine, ugostiteljskog objekta, proizvođač poljoprivrednih proizvoda... na pravom ste mjestu. Od sada i Vaše poslovanje može biti dostupno 24 sata dnevno sedam dana u tjednu putem mobilne aplikacije.

Gotovo da nema kutka na svijetu koji nema pristup Internetu i u kojem se njegovi stanovnici ne koriste modernom tehnologijom. Sve brži način života i preveliki broj obveza često nas dovode u situaciju da ne stignemo nešto obaviti ili da smo zaboravili gdje je određeni proizvod na prodaji, koje trgovine imaju popuste u datom trenutku i sl.

- Novost na našem tržištu su upravo aplikacije za sve vlasnike trgovina, ugostiteljskih objekta, iznajmljivača apartmana... jer ovakav način poslovanja je svojevrstan odmak od konkurencije. Ujedno je i marketinški kanal dostupan sedam dana u tjednu 24 sata. Izrada aplikacija je sada povoljna u odnosu na vrijeme u kojem su aplikacije mogle priuštiti samo velike kompanije – govore nam iz Centra Aplikacija

Posebno su aplikacijama oduševljeni vlasnici tvrtki koje nude i dostavu jer na taj način efikasnije i brže posluju. Uz posebni naglasak na dizajan i efikasnost upotrebe veliku pozornost u Centru Aplikacija pridaju i jednostavnosti korištenja. 

- Prilikom izrade aplikacije nudimo i besplatnu implementaciju virtualne kartice vjernosti, a slanje push notifikacija koje svi korisnici primaju bez obzira je li aplikacija otvorena ili ne, direktno utječe na  brediranje poduzeća – dodaju iz Centra Aplikacija. 
Mobilne aplikacije postale su neophodan marketinški alat za sve tvrtke, bez obzira na veličinu i djelatnost. Iako mnogi vlasnici i danas misle da je posjedovanje aplikacije skupo i nepotrebno ulaganje, mobilna aplikacija zapravo može pomoći malom poduzetniku da se poveže s kupcima. 

Svi korisnici na vrlo jednostavan i besplatan način mogu instalirati/koristiti aplikacije.  Kada se nađu u blizini tvrtke/poduzeća čiju aplikaciju koriste dobivaju obavijest na svom mobilnom uređaju o trenutnim proizvodima na akciji ili novitetima u poslovanju.  

U nekoliko klikova iz udobnosti svoga doma, putem web shopa, mogu naručiti hranu iz omiljene pizzerije ili restorana, naručiti voće ili povrće od lokalnog proizvođača ili možda rezervirati sobu u omiljenom hotelu, a plaćanje izvršiti karticama direktno iz aplikacije.

A u ovim danima velikih neizvjesnosti koje su nas snašle i našu zemlju od pojave virusa Covid-19 i ponajviše ugrozile djelatnost turizma i ugostiteljstva svim vlasnicima trgovina i ugostiteljskih objekata odobravaju popust u iznosu od 50% prilikom izrade aplikacije.

Kako bi i Vaše poduzeće bilo prisutno na ekranima brojnih korisnika ništa Vam drugo ne preostaje nego da kontaktirate Centar Aplikacija na 098 9481 225 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dogovorite izradu aplikacije za svoje poduzeće ili jednostavno otiđete na njihovu web stranicu www.centar-aplikacija.com i pogledate cjelokupnu ponudu.

 

SPONZORIRANO