Travanj 27, 2020

Nema cjenkanja, a ni oscilacija cijene. Ti naručiš, oni je izvade.

Malo obiteljsko poduzeće Kameno doba korona nije zaustavila: Svježa riba jednim klikom stiže na vaša vrata!

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Dok iz kuća izlazimo samo kad je to neophodno, a i dok su tržnica i ribarnica bile zatvorene osmislili su i uspostavili prvi web shop za dostavu ribe na lokalnom području u Hrvatskoj na kojem prodaju ribu isključivo iz svog uzgoja. I to već tri tjedna uspješno funkcionira.

-    Nastali smo 1998. godine iz obiteljskog obrta pomoću ljudi koji su cijeli svoj život proveli u sinergiji s morem znajući što je najpotrebnije ribi i njenom uzgoju. Znajući sve prednosti i mane kao „lokalci“, naš rad je prepoznat od strane potrošača. S ciljem i idejom da se dobije jedinstven proizvod vrhunske kvalitete od samog početka, s godinama je sukladno tome naša firma i rasla, kažu nam iz obiteljskog poduzeća Kameno doba iz Rasline.

Kako i ne bi kad su preko 15 godina među poznatijim ribarima na šibenskoj tržnici jer njihova jedina vizija poslovanja bila je orijentirana ponajviše prema kvaliteti.

-    Jednostavno voliš ribu, no ide ti na živce cjenjkanje, konstantna napetost pri kupnji ribe. Je li svježa ili stara? Oscilacije cijena, i razne druge situacije s kojima se susrećeš pri kupnji ribe. Ne brini, na pravom si mjestu, mi nudimo samo najbolje i svježe – njihova je parola. 

Narudžbe su moguće preko web shopa, ali i radnim danom na poziv: 099 430 8886. Primaju se svaki dan, a dostavljaju utorkom, četvrtkom i petkom u popodnevnim satima.

Njihovo dostavno područje na relaciji od Primoštena, Skradina, Šibenika, Benkovca do Pirovca, a minimalna narudžba je 3 kg (dostava 35kn)  te besplatna dostava za 6 kg i više. Za sve ostale i manje narudžbe preuzimanje ribe je moguće u Raslini gdje su i stacionirani.

-    S obzirom da smo malo uzgajalište ribe izlovljavamo prema primljenim narudžbama u manjim količinama čime se postiže maksimalna svježina.

 Ovom prilikom imaju i lipu promociju s jednim kilogramom gratis za prvih 25 narudžbi putem web shopa na www.kamenodoba.hr, a više o njima i svim novostima možete pronaći i na Facebook stranici Kameno doba.