Travanj 29, 2020

Moreta nekrenine: Prodaju se stanovi u novogradnji u Vodicama s pogledom na more

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1000 metara od obale se prodaju tri dvosobna stana u stambenoj zgradi na građevinskoj parceli površine 425 m/2, a iz svakog stana će se pružati pogled na more i grad.

Svaki stan će posjedovati vlastiti vrt površine cca 50 m/2, parkirno mjesto i spremište. Zgrada će se graditi po najnovijim standardima gradnje, a koristit će se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Svaki stan će posjedovati parlafon, klima uređaj u svakoj prostoriji, priključke za telefon i internet te podno grijanje po principu dizalice topline. Zgrada je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini svih većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju. Osobito je bitna i činjenica da je izvedena kanalizacija na koju će zgrada biti spojena te nema dodatnih troškova pražnjenja septičke jame.

Zgrada je u fazi ishodovanja projektne dokumentacije, odnosno građevinske dozvole, a završetak izgradnje je planiran na proljeće 2021. U ponudi su:

Dvosoban stan oznake S1 u prizemlju zgrade površine 73,17 m/2 s pripadajućom terasom, vrtom površine cca 50 m/2 i parkirnim mjestom površine 12 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te manjeg spremišta pred ulazom u stan.

Dvosoban stan oznake S2 na prvom katu zgrade površine 75,24 m/2 s pripadajućim balkonom i lođom, vrtom površine cca 50 m/2 i parkirnim mjestom površine 12 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te manjeg spremišta pred ulazom u stan.

Dvosoban stan oznake S3 na drugom katu zgrade površine 82,78  m/2 s pripadajućom terasom, vrtom površine cca 50 m/2 i parkirnim mjestom površine 12 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te manjeg spremišta pred ulazom u stan. S terase stana se pruža prekrasan pogled na more i grad.

Dinamika plaćanja: 10% kupoprodajne cijene se plaća u obliku rezervacije potpisom predugovora, 80% cijene prije stupanja u posjed, odnosno useljenja, a preostalih 10% potpisom glavnog ugovora nakon ishodovanja uporabne dozvole, odnosno postupka etažiranja. Investitor odobrava komercijalni popust od 10% na kupoprodajnu cijenu stana ukoliko se kupac odluči na plaćanje minimalno 50% iznosa kupoprodajne cijene odmah prilikom rezervacije, odnosno po potpisu predugovora.

NAPOMENA: Za ovu nekretninu su kupci oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

 https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-stan-u-prizemlju-nove-stambene-zgrade

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvosoban-stan-na-prvom-katu-zgrade-u-novogradnji

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvosoban-stan-u-novogradnji-s-pogledom-na-more

Poštovani,

Agencija za promet i posredovanje nekretninama „Moreta“ obavještava svoje klijente i zainteresirane stranke da od ponedjeljka, 04.05.2020. počinje primati stranke u uredu na adresi Pamuković Kamila 57 u Vodicama u uredovno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15.00 sati, odnosno subotom od 9.00 do 13.00 sati, a primjenjujući sve odredbe o sigurnosti klijenata, a po naputku stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Radujemo se ponovnom susretu s našim klijentima i poslovnim pertnerima!

MORETA-agencija za promet i posredovanje nekretninama

Pamuković Kamila 57, HR-22211 Vodice
Tel/fax +385 22 443 522
Mob +385 91 888 0500
www.moreta-nekretnine-vodice.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.