Svibanj 05, 2020

I Dankūchen studio u Šibeniku ponovno otvorio svoja vrata

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Uz pridržavanje svih mjera i vodeći računa o zdravlju svojih zaposlenika i klijenata u DanKūchen studiju možete bez imalo straha uživati u kupnji. A s popustim do čak 55% na sve modele kuhinja imate razlog više za posjet.

Bilo da ste odlučili mijenjati kuhinju u Vašem domu ili možda promijeniti onu u apartmanu odabirom DAN kuhinje zasigurno nećete pogriješiti. Jedna od prednosti DAN kuhinja je veći radni prostor, dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata, te stabilan kuhinjski korpus od 18 mm.

Obiteljsko poduzeće DanKūchen, s više od 50 godina iskustva, jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Austriji. Svojim iskustvom i znanjem vrlo brzo su se proširili po čitavoj Europi pa tako i ne čudi da su pronašli svoje mjesto i u Šibeniku.

DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije, a izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere kuhinju iz snova, bilo da se radi o klasičnoj ili ekskluzivnoj kuhinji – poručili su iz DanKūchena.

Staklene bočne stranice na ladicama, UX kuhinjski korpus, ladice u podnožju, tiho zatvaranje Blumotion tehnologijom - neke su od glavnih prednosti u usporedbi s ostalim kuhinjama.

Ukoliko do sada niste složili DAN kuhinju iz snova i uvjerili se u njihovu kvalitetu pravo je vrijeme da to učinite.

Od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati te subotom od 9 do 13 sati možete ih posjetiti i ostvariti popust do 55% na sve modele kuhinja.

Stoga požurite na adresu I. Meštrovića 18a i složite DAN kuhinju.  Više informacija pronaći ćete i na njihovoj Internet stranici  https://dankuchen-sibenik.com/ ili putem facebook profila   https://web.facebook.com/DANkuchen-Studio-%C5%A0ibenik-572924659875788/.