Svibanj 24, 2020

Konoba Intrada, pod palicom novog šefa, ponovno otvara svoja vrata

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Poznata vodička konoba Intrada otvara svoja vrata u petak 29. svibnja 2020.  u 18 sati, a već u nedjelju 31. svibnja 2020. gostovanje poznate kulinarske zvijezde, chefa Roberta Predraga Žmire, kulinarski je spektakl koji ne smijete propustiti.

Već puna tri desetljeća konoba Intrada uspješno posluje a već ovog petka 29. svibnja pod palicom Stipe Vuletića otvara svoja vrata.

Smještena u dalmatinskoj kali, s prekrasnim pogledom na autohtone uličice, uređena u mediteranskom stilu uz dobru spizu uistinu pruža nezaboravan doživljaj. 

Bilo da je sunčani dan uživati možete na terasi s ukupno 70-ak sjedećih mjesta, a ako Vas slučajno ometu kišni oblaci ili želite zavriti u unutrašnjost konobe sa svojih 40-ak sjedećih mjesta, nećete pogriješiti.

- Kako imam preko 8 godina iskustva radeći s vrhunskim chefovima poput Filipa Popovića, Roberta Predraga Žmire... odlučio sam se okušati u samostalnim vodama. Svoje znanje i iskustvo sam pretočio u jela koja s guštom pripremam. Jelovnik u našoj konobi je tradicionalan ali na moderan način, a posebnu pozornost posvećujemo pomno biranim, svježim i domaćim namirnicama  – rekao nam je Stipe Vuletić, vlasnik i chef konobe Intrada. 

Bilo da ste ljubitelj tradicionalnih jela ili možda više preferirate tradiciju koja se spaja s modernim u konobi Intrada možete uživati u raznim kulinarskim specijalitetima. Carpaccio od bijele ribe, janjeći ragu sa suhim smokvama i prošekom, file brancina s kremom od blitve i povrćem i još mnogo toga možete pronaći na jelovniku. A po tradiciji uz dobru spizu ide i dobra kapljica.

- S iznimnom vrhunskom kartom hrvatskih vina željeli smo pružiti kompletan kulinarski doživljaj. Na našoj karti imamo nekoliko vina vrhunskih sorti bilo da se radi o bijelom ili crnom vinu – dodao je Vuletić.

A već ovog petka 29.5.2020. u 18 sati konoba Intrada otvara svoja vrata a svi gosti mogu uživati u prigodnom domjenku i piću dobrodošlice. 

Povodom otvorenja, u nedjelju 31.5.2020., u goste im stiže chef Robert Predrag Žmire, natjecatelj prvog masterchefa u Hrvatskoj. 

Mirisi i okusi domaćih namirnica dominirat će u nedjelju konobom Intrada i okolnim kalama. Maštovita večera u nekoliko slijedova po pristupačnim cijenama može razmaziti i Vaša nepca, a da bi osigurali svoj stol potrebno je izvršiti rezervaciju pozivom na 091 233 3311 ili putem facebook profila

Ako niste do sada bili gost konobe Intrada vrijeme je da to postanete. Svakog dana od 12 do 23 sata možete uživati u vrhunskim kulinarskim kreacijama zauvijek noseći nezaboravne okuse.KONOBA INTRADA
Ul. Obale Matice Hrvatske 18B, 22211, Vodice
22211 Vodice, Croatia