Lipanj 02, 2020

Otvorenje ljetne sezone u Aurori uz koncert grupe Dalmatino!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Aurora je sinonim za vrhunske provode i partyje, night club koji je tijekom svoje dugogodišnje povijesti ugostio brojna poznata imena s domaće i inozemne glazbene scene. Pri kraju su s posljednjim pripremama pred veliki koncert grupe Dalmatino kojim službeno započinje nova ljetna sezona 2020.!

Splitski glazbenici koji diljem Hrvatske pune koncerte do posljednjeg mjesta miljenici su publike, a u subotu, 13. lipnja s početkom u 22.30 sati nastupit će u Aurora Night Clubu. Ako još uvijek niste nabavili svoju kartu po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna, požurite jer je broj ulaznica ograničen!

Dalmatino je hrvatski pop sastav koji čine Ivo Jagnjić (vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi). Otkada su izdali svoj debitantski album 'Cukar i sol' 2001. godine, koji su prodali u više od 20.000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Dobitnici su zlatne i srebrne ploče te Porina 2002. godine za novog izvođača godine. Dosad su izdali četiri nosača zvuka.

- 'Dajem ti rič', ' Dvi sestre blizanke', 'Bura okriće', 'Ditelina s čet'ri lista', 'Još jedan put' samo su neki od poznatih hitova iz bogate dugogodišnje karijera Dalmatina koji će, nesumnjivo, i na samom početku ove sezone napuniti Auroru i dobro vas zabaviti!

- Svi koji imaju rezervirane stolove još od Uskrsa, mole se da nam se jave pozivom na broj mobitela 099 315 8225 i ponovno potvrde svoje rezervacije. Zbog održavanja distance preporučamo rezervaciju visokih stolova sa stajaćim mjestima ili pak vip separea – poručuju iz Aurore.

Koncert grupe Dalmatino počinje u 22.30 sati, a pizzeria u sklopu Night Cluba bit će otvorena od 21 sat.

Sve novosti o događanjima i koncertima u Aurora Night Clubu možete pratiti na njihovoj službenoj Facebooku stranici te Instagram profilu.