Lipanj 26, 2020

Povodom godinu dana uspješnog poslovanja u Danküchen studiju vas časte s nevjerojatnim popustima

Ako još uvijek niste, pravo je vrijeme da ovo ljeto osvježite svoj dom s novom DAN kuhinjom iz snova

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

S više od 50 godina iskustva i uloženog znanja, obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Linzu u Austriji. Izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere klasičnu ili ekskluzivnu DAN kuhinju iz snova.

Kako bi bili korak bliže svojoj kuhinji iz snova online prijavom možete poslati upit, a stručni tim će projektirati Vašu kuhinju do najsitnijih detalja. 

A kad dođete u DanKūchen studio uz savjete profesionalnih i ljubaznih djelatnika sve nedoumice nestati će za tren. Staklene bočne stranice na ladicama, UX kuhinjski korpus, ladice u podnožju, tiho zatvaranje Blumotion tehnologijom - neke su od glavnih prednosti u usporedbi s ostalim kuhinjama.

Prednost DAN kuhinja je i veći radni prostor, te dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata. Umjesto standardnih 16 mm stabilan kuhinjski korpus kod DAN kuhinja je 18mm. 

A da bi Vaša kuhinja, u svakom trenutku, besprijekorno izgledala u DanKūchen studiju su doskočili i tom problemu. Koristeći inovativne fronte bez rubova i otisaka prstiju održavanje je postalo više nego jednostavno.

Do 11. srpnja u DanKūchen studiju prilikom kupnje bilo koje kuhinje, svaki kupac, dobiva gratis indukcijsku ploču za kuhanje, ugradbene električne aparate,  podne ladice i još mnogo toga – poručili su iz DanKūchen studija. 

A uz sve navedeno što prilikom kupnje dobivate gratis, povodom punih godinu dana upješnog poslovanja, u DanKūchen studiju odobravaju nevjerojatni popust do 55% na sve modele kuhinja. 

Kako biste i Vi ugrabili popuste, ništa Vam drugo ne preostaje, nego da požurite do njih od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati te subotom od 9 do 13 sati. 

Više informacija pronaći ćete i na Internet stranici https://dankuchen-sibenik.com/, a sve novosti možete pratiti i putem https://web.facebook.com/DANkuchen-Studio-%C5%A0ibenik-572924659875788/.

Na adresi I. Meštrovića 18a u Šibeniku DAN kuhinja iz snova čeka na Vas.