Srpanj 08, 2020

"Dalmacijana" gift shop & souvenirs - posebna srpanjska ponuda

Ocjeni sadržaj
(8 glasova)

Vjerojatno ste već čuli za gift shop "Šimun" u Vodicama, koji se nalazi u samom centru grada, na šetnici ispred pošte, i koji nudi široki asortiman proizvoda, isključivo hrvatske proizvodnje, sa naglaskom na kvalitetu i ekskluzivnost.
No, vjerojatno neki od vas ne znaju da smo promijenili naziv, i da od ove godine poslujemo pod imenom gift shop "Dalmacijana".

Za vas smo otvoreni svakim danom, osim nedjelje, od 09:00 do 24:00, uz napomenu da su u tijeku posebne pogodnosti na određeni dio asortimana.

Također, za sve članove IQM destination projekta, kao i za članove udruge Obitelji3plus, omogućavamo stalne popuste, uz predočenje članske iskaznice.

Posebnost naše ponude u srpnju su jedinstveni proizvodi inspirirani blagdanom Gospe od Karmela, koji se slavi 16. srpnja, a u Vodicama se svečano obilježava u istoimenom svetištu, na brdu Okit. Inače, 2020. godina je proglašena godinom Okita, tako da su naši prigodni proizvodi idealan dar u ovo vrijeme.

Trenutno pripremamo naš web shop, a o svim detaljima biti ćete pravodobno obavješteni putem naše Facebook i Instagram stranice, točnije na:
https://www.facebook.com/Dalmacijana/  
https://www.instagram.com/dalmacijana_giftshop/

Pratite nas, lajkajte i šerajte, jer uskoro pripremamo dodatne posebne pogodnosti za sve naše posjetitelje, kako za one stvarne, tako i za one virtualne.

Budimo zajedno, #ČuvariDomaćeProizvodnje i kupujmo hrvatsko.

Vaš "Dalmacijana TeaM"