Srpanj 18, 2020

I u restoranu Vidikovac ukusna janjetina i teletina ispod peke

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)

Poznato je da se s vidikovaca nerijetko pruža nezaboravan pogled. Toj tvrdnji u prilog ide i restoran Vidikovac smješten tik uz more na Plavoj plaži. Pogled koji nudi priča je sama za sebe, osobito u kombinaciji s dobrim jelom ili omiljenim pićem...

Posljednjih sedam godina restoran Vidikovac na Plavoj plaži u Vodicama nudi svojim gostima doručak, ručak i večeru, ali i ponešto za međuobrok. 

Ako ste preskočili doručak kod kuće, ne brinite. U restoranu Vidikovac možete birati između nekoliko vrsta doručaka: mediteranskog, veganskog i tradicionalnog. 

Uz svježe iscijeđen sok i miris mora doručak na terasi restorana Vidikovac dugo će ostati u Vašem sjećanju.Svratite li nakratko u pauzama kupanja, utažiti glad možete palačinkom od marmelade, čokolade ili oraha. Svježe pripremljena voćna salata od sezonskog voća ili možda slastan kolač do ručka će Vas držati sitima.

-    Od ove godine smo uveli i teletinu i janjetinu ispod peke po narudžbi tako da i te delicije od sada možete pronaći kod nas – poručuju iz Vidikovca.

Najvažnije su im pomno odobrane i svježe namirnice te tradicionalna priprema jela. Jela s roštilja na drveni ugljen daju posebnu sočnost i prepoznatljiv okus, a najveći dokaz za to je poznati Tuna steak ili biftek. 

Ljubitelji pizza također ne trebaju više tragati za dobrom pizzom. I o toj, svima manje više ljubljenoj namirnici,  vodili su računa u restoranu Vidikovac. Margarita, miješana ili možda vegetariana za one koje malo više paze na liniju, samo su neke od pizza koje ravno iz krušne peći stižu na Vaš stol. 

Restoran Vidikovac sa svojih 150 sjedećih mjesta raspoređenih na dvije etaže pruža ne samo kulinarski već i hedonistički doživljaj. 

Kako bi svi njihovi gosti uvijek bili online Wi-Fi je dostupan u cijelom restoranu.

Svi zaljubljenici u dobru spizu, prekrasan pogled i miris mora svoje mjesto u restoranu Vidikovac mogu rezervirati pozivom na 091/520 6264 ili putem maila: rezervacije©restoran-barun.hr