Srpanj 21, 2020

OKUSI MORA NA VAŠEM PIJATU

S višegodišnjom tradicijom restoran Burin smjestio se na listu jedne od najpoželjnijih destinacija za sve sladokusce, a posebno ljubitelje ribe i ribljih delicija

Ocjeni sadržaj
(11 glasova)

Tik uz more, uz vodičku luku restoran Burin je još davne 1984. godine prvi puta otvorio svoja vrata. Dugogodišnjem poslovanju doprinijelo je svakodnevno pripremanje hrane od svježih i domaćih namirnica, što je osoblju restorana od iznimne važnosti.

-    Sve ove godine rada smo se trudili voditi računa o odabiru i načinu pripremanja hrane, a odnedavno, na što smo posebno ponosni, u našem restoranu imamo mogućnost odabira još žive ribe. U vitrinu, od lokalnih ribara, direktno iz mora riba i morski plodovi stižu u naš restoran – rekli su nam Hana i Zoran Fistonić vlasnici restorana Burin.

U vitrini tako možete vidjeti: škampe, lignje, rakove, pidoće, oradu, grodbu ili neku drugu oboritu ribu koje vrlo brzo postaju ukusne delicije. 

Bilo da ste odabrali buzaru od škampa, tartar od tune, rižot od kozica ili možda zubaca, oradu ili drugu oboritu ribu uživat ćete u rapsodiji nezaboravnih okusa. 

Uz riblja jela, u restoranu Burin velik je odabir i mesnih jela, posebno raznih vrsta steakova. Ako ste možda više za tjesteninu ili salatu i tome su doskočili u restoranu Burin. Špageti s plodovima mora, carbonara ili tjestenina s rajčicom, sezonska salata ili salata od rikole samo su neka od slasnih jela koja možete pronaći na jelovniku restorana Burin. 

Na kraju sve možete zaokružiti dobrim vinom i zasladiti se ukusnim palačinkama, panna cottom ili mousseom od čokolade.

Na prekrasnoj terasi s ukupno 40 sjedećih mjesta, svježom i ukusnom spizom, prekrasnim pogledom na more ništa drugo Vam ne preostaje nego da požurite u restoran Burin. 

Svakog dana, na adresi Dr. Franje Tuđmana 30, od 16 do 24 sata vrata restorana Burin su otvorena samo za Vas.