Rujan 07, 2020

Bilo da Vam je želja naučiti engleski, njemački ili talijanski jezik na pravom ste mjestu jer u Language Studiu u Vodicama su krenuli s upisima.

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Uz iznimnu sigurnost polaznika i pridržavanje svih epidemioloških mjera u Language studiu u Vodicama nude se razni tečajevi. Opći tečajevi stranih jezika (engleski, njemački i talijanski jezik) za djecu i odrasle, tečajevi za najmlađe radioničkog tipa, konverzacijske radionice za odrasle i još mnogo toga nudi se u Language studiu u Vodicama. 

Opći tečajevi za školarce po uzrastima i stupnju znanja u sklopu kojih se obilježavaju razni tematski satovi, konverzacijske radionice za odrasle također su programi koje nudimo – rekla nam je Ivana Franin Pečarica, profesorica engleskog i talijanskog jezika i književnosti, ujedno i vlasnica Language Studia. 

Vrlo je zanimljiv i tečaj za najmlađe polaznike (od 5 do 7 godina) na kojem se interaktivno uz mnoštvo igara, pjesme i kreativnog rada djeci približava jezik.

Tečajevi za djecu traju cijelu školsku godinu, dok su intezivni tečajevi za odrasle podijeljeni u dva upisna semestra, jesenski i proljetni. 

Ukoliko su Vam potrebne instrukcije ne brinite. U Language studiu nude i tu uslugu kao i usluge prijevoda, te pripreme za mature.

Uz naglasak na konverzaciji, učenje uz glazbu, kreativne radove u kombinaciji vrhunskih profesora, te pažljivo osmišljenih programa i inovativnih metoda predavanja pridonosi vraćanju starih polaznika ali i kontinuiranom povećanju broja novih polaznika.

Upisi traju do 30. rujna stoga ako već niste pozivom na 098/518 056 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. možete dobiti sve potrebne informacije i osigurati Vama ili Vašim mališanima mjesto na vrijeme.