Listopad 03, 2020

I do ½ kuhinje poklanjaju u Danküchen studiju

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Jesensko vrijeme je idealno za uređenje doma i odabir nove kuhinje iz snova. A kad k tome dodamo da u DanKūchen studiju u Šibeniku poklanjaju i do ½ kuhinje imate razloge više za posjetiti ih.

Nadasve prihvatljiva cijena i iznimno visoka kvaliteta razlozi su da više od milijun ljudi posjeduje DanKüchen kuhinju.  

Ono što DanKūchen kuhinje karakterizira je dvostruka sigurnost. Umjesto standardnih 16 mm kod DAN kuhinja je stabilan kuhinjski korpus od 18 mm, te staklene bočne stranice na ladicama. Dodatak za mesoreznicu, ormarići s rolo vratima, veći UX kuhinjski korpus koji dobivate po cijeni standarnog samo su neke od prednosti DAN kuhinja.

Ladice u podnožju omogućuju dodati radni prostor, a zahvaljujući Blumotion tehnologijom lupanje vratima kuhinjskih elemenata postaje prošlost. Uz ergonomska rješenja s Dan kuhinjama je uvijek ugodno. Pećnice postavljene na visini osiguravaju manje saginjanja, a uz ugrađeni aparat za kavu jutro Vam uistinu može započeti kao iz snova – poručili su iz DanKūchena.

Bogata ponuda klasičnih ili modernih kuhinja uz mogućnosti kombiniranja omogućavaju izradu kuhinje baš po Vašem ukusu. Bilo da odaberete model Lion Classic, La Corte ili Toplux nećete pogriješiti.

Uz kvalitetnu montažu i besplatnu dostavu sve brige možete prepustiti DAN timu, a setovi ugradbene tehnike po izuzetnim cijenama dodatan su razlog za odabir DanKūchen kuhinje.

A da bi i Vi uživali u vrhunskoj elegeanciji i kvaliteti DAN kuhinja požurite do njih od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati ili subotom od 9 do 13 sati.

Više informacija pronaći ćete i na Internet stranici https://dankuchen-sibenik.com/, a sve novosti možete pratiti i putem https://web.facebook.com/DANkuchen-Studio-%C5%A0ibenik-572924659875788/.

Na adresi I. Meštrovića 18a u Crnici DAN kuhinja iz snova čeka baš na Vas.