Prosinac 02, 2020

Povodom nadolazećih blagdana u Danküchen studiju nevjerojatni popusti

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ako još uvijek nemate DAN kuhinju pravo je vrijeme da osvježite svoj dom novom kuhinjom iz snova.

Izrada kuhinje po mjeri pruža mogućnost kupcu da odabere klasičnu ili ekskluzivnu DAN kuhinju iz snova, a iskustvo i uspješnost obiteljskog poduzeća potvrđuje činjenica da su više od 50 godina prisutni na tržištu.

Obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Linzu u Austriji. Online prijavom možete poslati upit, a stručni tim će projektirati Vašu kuhinju do najsitnijih detalja – poručuju iz DanKūchen studija.

A kada dođete u DanKūchen studio uz savjete profesionalnih i ljubaznih djelatnika sve nedoumice nestat će za tren. Staklene bočne stranice na ladicama, UX kuhinjski korpus, ladice u podnožju, tiho zatvaranje Blumotion tehnologijom – samo su neke od prednosti u usporedbi s ostalim kuhinjama.

Prednost DAN kuhinja je i veći radni prostor, te dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata. Umjesto standardnih 16 mm stabilan kuhinjski korpus kod DAN kuhinja je 18mm – dodaju iz DanKūchen studia. Uz kvalitetnu montažu i besplatnu dostavu sve brige možete prepustiti DAN timu, a setovi ugradbene tehnike po izuzetnim cijenama dodatan su razlog za odabir DanKūchen kuhinje.

A da bi Vaša kuhinja, u svakom trenutku, besprijekorno izgledala u DanKūchen studiju su doskočili i tom problemu. Koristeći inovativne fronte bez rubova i održavanje je postalo više nego jednostavno.

U mjesecu darivanja i u DanKūchen studiju Vas daruju. Prilikom kupnje odobravaju nevjerojatni popust do 55% na sve modele kuhinja.

Kako bistei Vi ugrabili popuste ne preostaje Vam ništa drugo nego da požurite do njih od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati te subotom od 9 do 13 sati.

Više informacija pronaći ćete i na Internet stranici https://dankuchen-sibenik.com/, a sve novosti možete pratiti i putem https://web.facebook.com/DANkuchen-Studio-%C5%A0ibenik-572924659875788/.

Na adresi I. Meštrovića 18a u ŠibenikuDAN kuhinja iz snova čeka na Vas.