Prosinac 12, 2020

Neka na Vašem stolu budu vina Vinoplod vinarije

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U Vinoplod Vinariji nude bogatu ponudu svojih proizvoda; Babić Kvalitetni, Babić Vrhunski, desertno vino Jakov – prošek, te gift pakiranja jakih alkoholnih pića - samo su neki od proizvoda koje možete pronaći po povoljnim cijenama.

Još od 1959. godine Vinoplod Vinarija nudi svojim kupcima vrhunska i kvalitetna vina, jaka alkoholna pića, desertna vina i još mnogo toga. 

A na Vašem stolu mogu također biti okusi vinoplodske kapljice i to po znatno povoljnijim cijenama. Ukoliko se odlučite darovati drage Vam ljude nećete pogriješiti odabirom bilo kojeg proizvoda. 

-    U ponudi ističemo Babić Kvalitetni u amforama u pakiranju od 0,187 l i 0,75 l te naš novi Vrhunski Babić – s potpuno novim dizajnom. Upakiran u prekrasnu drvenu kutiju s natpisom Vinoplod, također s našim otvaračem. To je vino za koje već dobivamo pozitivne reakcije od strane sommeliera – rekli su nam iz Vinoplod Vinarije.

Ne samo da je Vrhunski Babić poklon koji će sve vinoljupce ostaviti bez daha, nego Badelova Hrvatska Stara Šljivovica i linija Badel Pelinkovca te Vina Korlat također su dio izvrsne ponude Vinoplod Vinarije.

-    Jedan od najreprezentativnijih suvenira na tržištu koji na najbolji mogući način predstavlja grad Šibenik i šibenski kraj je naša poznata LuxExtra Travarica. Isprepleteni okusi preko 20 trava sa šibenskog područja daju ovom piću neodoljiv okus. A kad k tome dodamo pomno biranu ambalažu, stvoren je  savršen poklon – poručuju iz Vinoplod Vinarije. 

Od žestokih pića izdvajaju GinSax, te Badel Brandy koji garantiraju vrhunski užitak u svakoj prilici. Oni koji su u nedoumici koji proizvod pokloniti, jednostavno mogu pokloniti darovnu karticu Vinoplod Vinarije.

A da bi i na Vašoj trpezi bila vina Vinoplod Vinarije požurite do njih.

Na adresi Velimira Škorpika 2 u Šibeniku (kod Kauflanda) od ponedjeljka do subote od 08:00-21:00 sat možete ih posjetiti i uvjeriti se u njihovu neodoljivu ponudu, a sve novosti možete pratiti na https://web.facebook.com/vinoplod.vinarija.sibenik/ ili putem Instagram profila.

Kad je dobro vino na stolu, već ste u dobrom društvu! 

Stoga požurite u Vinoplod Vinariju!