Veljača 13, 2021

Grebaštica, apartmanska kuća u neposrednoj blizini plaže

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Grebaštica, mjesto desetak kilometara udaljeno od Šibenika. Idealno za vlastito uživanje ili pak za obavljanje turističke djelatnosti. Ova apartmanska kuća iz naše ponude predstavlja idealnu investiciju upravo za one koji se žele baviti iznajmljivanjem turističkih kapaciteta.

Nalazi se na izvrsnoj poziciji, udaljena od mora, odnosno uređene plaže samo 150 metara. Ostali sadržaji poput trgovine, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata nalaze se također u neposrednoj blizini. Samostojeća kuća, ukupne bruto stambene površine od 576.08 m/2 sagrađena je na zemljištu površine 453 m/2.

Sastoji se od podruma u kojem je instaliran sustav za centralno grijanje na lož ulje zajedno s pripadajućim spremnicima, prizemlja sa dvije stambene jedinice, u naravi dva popuno uređena i adaptirana stana od kojih je jedan trosobni, a drugi dvosobni stan. Iz trosobnog stana postoji mogućnost prilaza na prvi, odnosno drugi kat unutarnjim stepenicama ili pak vanjskim stubištem. Na prvom katu se nalazi ukupno 4 apartmana od čega su 3 jednosobna, a jedan veći, dvosobni apartman. Nadalje, na drugom katu se nalaze još 2 apartmana od kojih je jedan veći dvosobni, a drugi manji, jednosobni apartman. Svi apartmani imaju pripadajuće terase, a s onih orijentiranih na jug se pruža prelijepi pogled na more i zaljev. Apartmani su potpuno uređeni, namješteni i kategorizirani.

Svi su opremljeni TV prijemnicima, klimatizirani i s priključkom na internet. Kuća posjeduje okućnicu površine 275 m/2 sa mogučnošću parkiranja većeg broja vozila kao i spremište, odnosno ljetnu kuhinju s vanjskim prostorom. Vlasništvo čisto, a dokumentacija uredna.

Link za više