Veljača 13, 2021

Što priča vaša priča - Deeshpet ima odgovore na to

Ocjeni sadržaj
(13 glasova)

Ukoliko su Vam potrebna marketinška rješenja u poslovanju, rođena Vodičanka Tanja Roca, vlasnica marketinške agencije Deeshpet nudi fullservice usluge od analiza i istraživanja tržišta, poslovnog usmjeravanja do marketinških planova.

Nakon 15 godina rada na funkcijama marketing menadžera u korporacijama danas je Tanja Roca uspješna vlasnica i aktivna operativna sudionica Deeshpet agencije za marketing i komunikacijske strategije, koja živi i radi na relaciji Zagreb - Vodice.

Odgovore na neka od aktualnih pitanja manjih i srednjih poduzetnika upravo smo dobili od nje, koja je nakon diplome inženjera informatike u Zagrebu, svoj put pronašla usavršavanjem i specijalizacijom upravo u svijetu marketinga.

Kako je išao Vaš put stjecanja znanja u području marketinga i što smatrate da je bitno u tom dijelu istaknuti manjim poduzetnicima?

- Bitno je u sebi imati pozitivnu energiju, dozu kreativnosti i znatiželje da uopće uđete u dinamični svijet marketinga, još kad ste uz to sve i Dalmatinka imate dobitnu kombinaciju. Šalu na stranu, ali navedeno uz komunikativnost i spremnost na kontinuirano učenje poželjne su karakteristike za ovaj stil života – otkriva Tanja Roca.

Sinergija informatičkih i marketinških znanja vodila ju je od account managera marketinške agencije za organizaciju evenata i BTL promocija, do kreiranja poslovnih strategija i vodstva marketinških odjela različitih poslovnih subjekata auto industrije. U tom periodu imala se priliku usavršavati u segmentima digitalnog marketinga te pet godina aktivno sudjelovati na turističkim sajmovima WTM u Londonu te ITB u Berlinu.

- U marketingu veliku ulogu nosi poznavanje prodajnih i psiholoških zakonitosti, pa je to široko i nepresušno područje za učenje i nadogradnju. Kako biste kreirali uspješne poslovne priče, bilo da ste manji ili veći poduzetnik, trebate definirati svoje ciljeve, proanalizirati poslovno okruženje u kojem želite poslovati i okružiti se profesionalnim suradnicima, kako bi iz svakog segmenta poslovanja izvukli ono najbolje. I naravno ono bitno u današnjem ubrzanom tempu, sve to odraditi u što kraćem vremenu – nastavlja Roca.

Dobar proizvod ili usluga, autentična priča te posvećenost rješavanju potrebe ili problema klijenata, uvijek će biti prepoznata. Važno je da ponudite dodanu vrijednost, da se sve poslovne aktivnosti usklade te da se nadopunjavaju poput dobro uštimanih instrumenata – dodaje Roca.

Danas ne treba posebno naglašavati važnost ulaganja u marketing kada su nam društvene mreže postale sredstvo informiranja, a putem web shopa se prema zadnjim statistikama odvija najveći broj kupnji.

Odabrati kvalitetnu agenciju nije lako, ali je važno da agencija ili osoba kojoj ste povjerili svoje poslovanje u ruke razumije kako funkcionira poslovanje općenito, a ne samo digitalni alati. Orijentiranost na poslovni rezultat, razumijevanje i integracija prodajnih elementa uz naglasak o važnosti komunikacijskih poruka i prisutnosti, krucijalne su stvari koje u Deeshpetu posebno njeguju. Kako bi svoje poslovanje približili i domicilnom stanovništvu Roca je u posljednje vrijeme sve češće u Vodicama gdje ima sve veći broj zainteresiranih klijenata. 

- Obzirom da se dešava svojevrsni „reset“ poslovanja, sve više klijenata, potpuno različitih djelatnosti imamo i sa ovog našeg područja. Sa suradnicima u dijelu grafičkog dizajna i programiranja, kreiran je i lansiran novi Destinin web i vizualni identitet, a trenutno radimo na potpunom zaokretu poslovanja, rebrendingu i izradi web shopa za još jedan vodički brend. On će još neko vrijeme ostati naša mala tajna – sa smiješkom nastavlja Roca.

A ono što u Deeshpetu nude je profesionalna strategija za sve poslovne subjekte. Fullservice usluge od analiza, istraživanja tržišta, poslovnog usmjeravanja do marketinških planova, vizualnih identiteta, izrade web stranica i shopova te vođenja društvenih mreža i oglašavanja.

Kako bi Deeshpet bio kormilar i Vašeg poslovnog broda koji promatra horizont prilagođavajući kurs prema aktualnom vremenu, provjerite njihove stranice i dogovorite online sastanak putem www.deeshpet.hr