Veljača 26, 2021

Tromilja benzin d.o.o.

Na Vaša vrata najbrža dostava goriva i lož ulja

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Tri cisterne pogodne za dostavu naftnih derivata, lož ulja, eurodizela B7 te plavog dizela sigurno i brzo mogu stići na Vaša vrata jer Tromilja benzin d.o.o. nudi dostavu u cijeloj županiji po najpovoljnijim cijenama.

Tromilja benzin d.o.o. posluje punih 16 godina s više od 500 korisnika, kako privatnih tako i poslovnih u cijeloj Šibensko-kninskoj županiju. Osim povoljne lokacije, na cesti Šibenik – Skradin, osam kilometara sjeveroistočno od Šibenika, posjeduje širok asortiman voznog parka koji distribucijski odgovara svim zahtjevima tržišta.

- Posebna jedinstvenost leži u tome što je Tromilja benzin d.o.o.  benzinska postaja koja osim loživog ulja dostavlja najkorištenije gorivo, Eurodisel B7 te plavi dizel – rekla nam je Danijela Gulin, direktorica benzinske postaje Tromilja benzin.

Uz kvalitetno loživo ulje Euro Luel, koje je prikladno za korištenje u domaćinstvima i u gospodarskim objektima, u  ponudi imaju i iznimno kvalitetna pogonska, dizelska i benzinska goriva; Eurosuper 95 i 100, Eurodiesel Plavi te autoplin, po iznimno povoljnim cijenama.

Tromilja benzin d.o.o. na prvo mjesto stavlja klijente te su zahvaljujući tom nadaleko poznati po efikasnoj usluzi i najbržoj dostavi, a u edukaciju zaposlenika kontinuirano ulažu.

- Danas brojimo više od 15 zaposlenih djelatnika koji će vam pružiti brzu i kvalitetnu uslugu – dodaje Gulin.

Na svom putovanju u sklopu benzinske postaje možete predahnuti i uživati u ispijanju kave jer se u sklopu benzinske postaje nalaze caffe bar s terasom i market.

Za toplinu Vašeg doma više ne trebate brinuti jer narudžbe primaju svakim radnim danom na 099 365 8194 ili na 022  778 733, a isporuka ide odmah po zaprimljenoj narudžbi.

Koje sve novosti imaju u ponudi možete pratiti na njihovoj web stranici i Facebook profilu