Ožujak 08, 2021

WOW! WOW! PET SHOP VODICE - Program nagradnih bodova

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Trgovina za kućne ljubimce “Wow! Wow!” uvodi program nagradnih bodova, u kojem skupljajući bodove možete ostvariti popuste. Dosad su ga imali za online kupce, a sada će ga imati i za kupce na prodajnom mjestu.

Funkcionirati će na način da se svaka kupovina boduje tako da 1 potrošena HRK donosi 1 bod. Boduju se i neke druge radnje, poput dijeljenja poveznice na njihovu internet stranicu preko Facebooka, pretplatom na njihovu listu promotivnih ponuda, i dr. A onda, prelaskom određenog bodovnog praga, možete bodove iskoristiti za popust. Tako kad skupite 500 bodova, pri slijedećoj kupovini možete iskoristiti bon za popust u visini od 50 HRK. Ili možete pričekati da skupite 1000 bodova, koje onda možete pretvoriti u bon od 150 HRK. Ili 1500, pa za njih dobiti popust od 300 HRK.

Bodove možete iskoristiti i u trgovini, a i kupovinom na “Wow! Wow!” webshopu, jer će za Vas biti kreiran jedinstveni račun za oboje. Tako možete kupiti nešto u trgovini, a bodovi će Vam ostati na Vašem webshop računu, i obrnuto.

Stanje svojih bodova možete provjeriti na webshopu, tj. internet stranici https://wow-wow.com.hr/, u odjeljku “Nagradni bodovi”.

Za kraj mala napomena tehničke prirode. Naime, ako Vam je račun otvoren u trgovini na prodajnom mjestu, da bi provjerili stanje svojih bodova i vršili ostale radnje, morate se preko svog računala ili mobitela registrirati i na Wow! Wow! web stranici, tj. napraviti novi račun, koristeći isti e-mail. Tad će se on spojiti sa računom koji Vam je već napravljen u trgovini, i "povući" tamo već zarađene bodove.

Wow! Wow! - sve najbolje za našeg najboljeg prijatelja!

Trg kneza Branimira 81, Vodice.