Travanj 10, 2021

HAMAG BICRO zajmovi za likvidnost i pomoć poduzetnicima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tvrtka Super savjeti d.o.o. specijalizirana je za pružanje knjigovodstveno – računovodstvenih i financijskih usluga za poduzetnike, obrtnike, neprofitne organizacije i samostalna zanimanja. Pružamo kompletnu uslugu vođenja poslovnih knjiga, a sve prema zakonima i propisima Republike Hrvatske.

Posljednjih nekoliko godina tvrtka je proširila poslovanje na izradu projektne dokumentacije i poslovnih planova za apliciranje na natječaje županija, fondova EU, HBOR-a, HAMAG BICRO-a i poslovnih banaka.

Zbog situacije uzrokovane virusom COVID-19 tvrtka Super savjeti d.o.o. posljednjih se godinu dana aktivno bavi pripremama projekata za prijavu na Financijski instrument 'COVID-19 zajam za obrtna sredstva' objavljen od strane HAMAG BICRO-a.

U prosincu 2020. godine HAMAG BICRO je otvorio prijave za nove COVID-19 zajmove. Isti je namijenjen subjektima malog gospodarstva koji su pogođeni pandemijom koronavirusa. Cilj zajma je osigurati dodatnu likvidnost mikro, malim i srednjim subjektima malog gospodarstva odobravanjem zajmova za obrtna sredstva. Prihvatljivi prijavitelji su poduzeća koja su aktivno poslovala najmanje 3 mjeseca u 2019. godini, te koja su:

  • zatvorena Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine
  • su u 2020. godini ostvarili pad prihoda od 60% i više u odnosu na 2019. godinu

ili

  • su u 2020. godini ostvarili pad prihoda od 20% i više u odnosu na 2019. godinu, a ista su sa potpomognutih područja prema indeksu razvijenosti.

Maksimalni iznos zajma iznosi 380.000,00 kuna sa kamatnom stopom od 0,25%.

Zahtjev za COVID 19 zajam za obrtna sredstva podnosi se ISKLJUČIVO putem sustava za on-line prijavu.

Za pravovremenu i potpunu prijavu za COVID-19 zajam i izradu poslovnog plana tvrtka Super savjeti d.o.o. Vam stoji na raspolaganju.

Slobodno nam se obratite sa povjerenjem!

Super savjeti d.o.o.

Rusanova 13, 10000 Zagreb

www.supersavjeti.hr

Sponzorirano

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 99 2976 276