Svibanj 04, 2021

Prodaja: Samostojeća kuća s tri stambene jedinice u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1000 metara od obale se prodaje samostojeća kuća s tri stambene jedinice na građevinskoj parceli površine 450 m/2.

Iz svakog stana će se pružati pogled na more i grad. Svaki stan će posjedovati vlastiti vrt površine cca 60 m/2, dva parkirna mjesta i spremište.

U prizemlju se nalazi dvosoban stan površine 82,87 m/2 s pripadajućom terasom , vrtom površine 60 m/2 i dva parkirna mjesta površine 24m/2 (za obračun: stan + vrt+2 parkirna mjesta 74,27 + 12 + 4,80 = 91,07 m/2). Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te spremištem pred ulazom u stan.

Unutarnjim stepenicama se dolazi do dvosobnog stana na prvom katu zgrade površine 75,17 m/2 s pripadajućim balkonom i lođom, vrtom površine 60,00 m/2 i dva parkirna mjesta površine 24 m/2. ( za obračun:stan + vrt+2 parkirna mjesta : 70,67 + 12 + 4,80 = 87,47 m/2).

Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje. Nadalje, unutarnje stepenice vode do drugog kata na kojem je smješten još jedan dvosoban stan površine 76,16 m/2 s pripadajućom terasom, vrtom površine 46 m/2 i dva parkirna mjesta površine 24 m/2. ( za obračun: stan+ vrt+ 2parkirna mjesta 69,91 +9,20 + 4,80 = 83,91 m/2).

Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te spremišta. S terase stana se pruža prekrasan pogled na more i grad. Kuća se gradi po najnovijim standardima gradnje, a koriste se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Svaki stan će posjedovati parlafon, klima uređaj u svakoj prostoriji, priključke za telefon i internet te podno grijanje u dnevnom boravku i kupaonicama.

Kuća je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini svih većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju. Osobito je bitna i činjenica da je izvedena kanalizacija na koju će zgrada biti spojena te nema dodatnih troškova pražnjenja septičke jame. Za zgradu je ishodovana pravomoćna građevinska dozvola, a gradnja je u završnoj fazi te će stanovi biti useljivi najkasnije do 15.06.2021 god.

Dinamika plaćanja: 10% kupoprodajne cijene se plaća u obliku rezervacije potpisom predugovora, 80% cijene prije stupanja u posjed, odnosno useljenja, a preostalih 10% potpisom glavnog ugovora nakon ishodovanja uporabne dozvole, odnosno postupka etažiranja. Investitor odobrava komercijalni popust od 5% na kupoprodajnu cijenu stana ukoliko se kupac odluči na plaćanje minimalno 50% iznosa kupoprodajne cijene odmah prilikom rezervacije, odnosno po potpisu predugovora. Mogućnost kupnje i putem stambenog kredita.

NAPOMENA: Za ovu nekretninu su kupci oslobođeni plaćanja agencijske provizije, a moguća je i kupnja svake stambene jedinice zasebno.

Više info na:

https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/vodice-samostojeca-kuca-s-tri-stambene-jedinice