Srpanj 02, 2021 Pixabay

Sve ponude gotovinskih kredita na jednom mjestu. A najpovoljniju kamatnu stopu ima...

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sanjate o kreditu kojeg možete koristiti za ono što Vam najviše treba? Kredit za koji ne morate postaviti zalog? Pa čak ni pokriće? Svatko sanja o tome. Zbog toga su upravo gotovinski krediti postali najpopularnija vrsta kredita u Hrvatskoj.

Sažeto rečeno, gotovinski krediti omogućuju nenamjensko korištenje kredita, što Vam dozvoljava da ih koristite za nešto što Vam u datom trenutku iskrsne. To mogu čak biti i božićni pokloni! No, možete se dogovoriti i unaprijed za što ćete koristiti kredit s bankom koju odaberete. Kod dizanja gotovinskog kredita, banka samo gleda jeste li punoljetni i imate li redovita primanja. Uz to, kredit možete dobiti u roku od 1-2 dana od podnošenja zahtjeva! Ukratko, brzi i jednostavni kredit. 

Sljedeće logično pitanje koje slijedi je: koju banku odabrati? Za odgovoriti na ovo pitanje Vam zasigurno može pomoći kreditni kalkulator Bank24.hr koji postoji kako bi Vama olakšao proces dizanja kredita. Ovaj kalkulator će Vam već u nekoliko klikova iz komfora vlastitog doma omogućiti da saznate koja banka ima najmanju kamatnu stopu te, ovisno o iznosu kredita i roku otplate kojeg odaberete, kolike rate možete očekivati.

Za hipotetski scenarij, u ovaj kalkulator kredita unijeli smo kredit od 150 000 kuna s otplatnim rokom od 5 godina. Dakle, u samo 3 klika, došli smo do zanimljivih rezultata: mjesečna rata bi bila 2 796 kuna, a najpovoljniju ponudu ima upravo OTP banka s kamatnom stopom od samo 4,49%!

Ova stopa odnosi se na jednu posebnost OTP banke - klik kredit. Kako ime kaže, ovaj kredit omogućuje Vam dizanje kredita putem Interneta. Po završetku postupka, imate samo jednom posjetiti banku – bez komplikacija, bez čekanja redova. 

No, zahtjev za gotovinski kredit možete podnijeti i osobno u bilo kojoj poslovnici OTP banke. Pritom je kamatna stopa nešto veća (4,99%), ali i dalje druga najniža od svih ponuda koje smo našli pomoću kalkulatora! Ovisno o Vašoj kreditnoj sposobnosti, OTP banka Vam omogućuje dizanje kredita do 300.000 kuna na rok otplate od čak 10 godina.

Odgovore na sva Vaša pitanja u vezi gotovinskih kredita – od toga što on jest, koliki kredit možete uzeti, isplati li se produžiti otplatni rok i još mnogo toga – možete naći na web stranici Bank24.hr. Nalaženje podataka o gotovinskim kreditima i konkurentnim bankama nikad nije bilo jednostavnije.

Sponzorirana objava