Lipanj 28, 2021

Posjetite sve otoke šibenskog arhipelaga u jednom danu!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Hrvatska obala prepuna je predivnih otoka koji skrivaju nevjerojatne plaže i uvale, gradiće i sela u kojima kao da je vrijeme stalo, fantastične restorane i klubove, pregršt kulturnih znamenitosti i još toliko mnogo toga. Upravo su otoci šibenskog arhipelaga savršen primjer toga.

Međutim, obilaženje više otoka u jednom danu često predstavlja popriličan izazov. Trajekti su ograničeni voznim redom, često nisu previše udobni i putovanje njima s otoka na otok nije idealan način za provesti dan. No, postoji i puno bolja opcija!

Taxi Boat Šibenik je jedinstvena usluga u ovom dijelu Jadrana koja će vas do vašeg odredišta dovesti brzo i povoljno, ali uz klasični prijevoz od destinacije do destinacije nudi i puno, puno više.

Organizirane ture

Naime, Taxi Boat Šibenik ujedno nudi i organizirane obilaske za koje se vrlo jednostavno možete predbilježiti na njihovim stranicama. A ako vas zanimaju obilasci šibenskih otoka, na raspolaganju su vam dvije mogućnosti.

Cjelodnevna tura uključuje posjete Zlarinu, Prviću, Tijatu, Obonjanu, Žirju i Kapriju, što znači da ćete odlično upoznati šibenski arhipelag i sve njegove ljepote. Čeka vas dan ispunjen opuštanjem i uživanjem u Jadranu i, ako već niste, ovo je savršen način da obiđete ove otoke.

No, tu je i mogućnost da tura traje samo pola dana. U tom slučaju posjetit ćete Zlarin, Prvić i Tijata, a važno je naglasiti da je raspored vrlo fleksibilan tako da sve možete lako prilagoditi svojim željama. 

Ali to nije sve! U svojoj ponudi Taxi Boat Šibenik ima i posjete Kornatima i Nacionalnom parku Krka, a tu je i panoramska plovidba Kanalom sv. Ante koja traje oko sat vremena i omogućuje vam da istražite Tvrđavu sv. Nikole, spomenik na UNESCO-voj listi svjetske baštine!

Vrhunska usluga

Ono što je važno naglasiti jest da ste prilikom svake vožnje u rukama iskusnih moreplovaca koji se ovim poslom bave godinama. Također, i brodovi kojima ćete ploviti su vrhunske kvalitete i pružaju izniman komfor svim putnicima.

Cijelu ponudu još privlačnijom čine povoljne cijene, a to se odnosi i na organizirane ture i na standardne taxi usluge prijevoza. Tako ćete za jednu nautičku milju platiti oko 75 kuna, što je zaista mala cijena za komforno putovanje dok uživate u ljepotama Jadrana.

A u slučaju da zakasnite na posljednji trajekt, nema problema - Taxi Boat Šibenik možete pozvati u bilo koje doba dana i noći, baš kao i standardne, “cestovne” taxi automobile! Uz to, vaš taxi brod vas može i pričekati na nekom mjestu ako tako želite i zatim vas odvesti do nove destinacije.

Obratite se s povjerenjem

Dakle, što god da vam treba po pitanju prijevoza u šibenskom akvatoriju, Taxi Boat Šibenik vam stoji na usluzi dan i noć. Povoljne cijene, vrhunsko osoblje i kvalitetan vozni park pobrinut će se da uživate u svakom trenutku plovidbe.

Bez obzira kamo želite stići, ovo je najbolji način da tamo i dođete, ali i jedinstvena prilika da upoznate ovaj dio hrvatske obale i očaravajuće nacionalne parkove koji se tamo nalaze. Ugovorite svoju vožnju jednostavnim telefonskim pozivom, e-mailom ili samo ispunite formular na stranicama Taxi Boata Šibenik i bit ćete bogatiji za predivno iskustvo!

PROMO