Srpanj 03, 2021

EKSKLUZIVNA PONUDA - Prodaje se potpuno adaptirana samostojeća kuća s dvorištem u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U Vodicama, na mirnoj lokaciji, udaljenoj oko 800 metara od uređene plaže, odnosno oko 750 metara od centra grada, prodaje se nedavno adaptirana samostojeća kuća. Kuća posjeduje neto korisnu stambenu površinu od 168.55 m/2, a izgrađena je na zemljištu od 358 m/2. Kuća je izvorno izgrađena 2000. godine, a popuno je adaptirana prošle, 2020. godine.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata koji ujedno predstavlja i posljednju etažu kuće. Prizemlje je netto površine 100,13 m/2, a sastoji se od dnevnog boravka površine 16,62 m/2, blagovaonice površine 13,11 m/2, kuhinje površine 11,36 m/2, master spavaće sobe s vlastitom kupaonicom ukupne površine 15,32 m/2, hodnika površine 12,26 m/2, stepeništa, pretprostora i manjeg wc-a površine 2,63 m/2. Prizemlju pripada i garaža površine 22,59 m/2 s pripadajućim tavanskim spremištem površine 20 m/2 te lođa površine 8,27 m/2 i terasa od 8,37 m/2. Unutarnjim stepenicama se dolazi do prvog kata netto površine 55,84 m/2 na kojem su smještene tri velike sobe površina od 9,64 do čak 21,59 m/2. Najmanja soba predstavlja radnu sobu dok su ostale dvije, spavaće sobe s pripadajućim spremištima površine 3 m/2, odnosno 4,36 m/2.

Kuća je adaptirana po najnovijim standardima gradnje pri čemu su korišteni vrhunska oprema i materijali kao što su:
- Stiropor debljine 8 cm
- Vunena izolacija krovišta, unutarnja/vanjska
- PVC stolarija 6 komora, 3 X izostaklo
- Centralno grijanje na struju
- Inverter klima uređaji Mitsubishi 5 kw
- Keramika 1. klase u svim prostorijama + stepenište
- Terase, lođe i fasadne dekoracije Kamen Plano
- Automatska garažna vrata
- Automatska dvorišna vrata
- Kovane pocinčane ograde
- Video nadzor
- Umjetna trava visine 5 cm
- Živi zid lovor, višnja + automatsko navodnjavanje zelenila
- Opločnici Oblak rustik 6 cm
- Ambijentalna rasvjeta oko kuće, automatska
- Komplet led rasvjeta
- Velux krovni prozori

Osim navedenog, kuća posjeduje čak 4 parkirna mjesta, a posebnu pogodnost čini to da se kuća može odvojiti u dvije zasebne stambene jedinice, odnosno dva stana. Kuća je djelomično namještena s obzirom da sobe na katu nemaju namještaj, a kao takva se i prodaje zajedno s pripadajućim kućanskim aparatima visoke energetske klase kao što su: „Gorenje“, „Bosch“, „Miele“ i sl. Vrijedi istaknuti i komplet kuhinju visokog sjaja mediapan zajedno sa indukcijom, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, ledenicom, TV i sl.

Kuća je opremljena velikim brojem ugradbenih ormara, spavaće sobe s hespo krevetima i sl. Dnevni boravak je također potpuno opremljen garniturom sa stolom, stolicom, komodom, TV-om, soundbarom Sony i sl.
S obzirom na poziciju, komfor i opremljenost ova nekretnine predstavlja izvrstan izbor za obitelj, a postoji mogućnost i turističke eksploatacije ove nekretnine kao i mogućnost dugotrajnog najma. Vlasništvo čisto, dokumentacija potpuno uredna.

Više na: https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/ekskluzivna-ponuda-vodice-potpuno-adaptirana-samostojeca-kuca-s-dvoristem