Srpanj 06, 2021

Otvoren novi Eurorepar car service u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)

Novi servis s licencom EUROREPAR CAR SERVICE otvoren je u Vodicama na adresi Put Gaćeleza 7B u prostorijama tvrtke AUTO STANKO koja ima 40-godišnju tradiciju u servisiranju vozila raznih marki.

Već dugi niz godina svojim vjernim kupcima, koji posjeduju vozila svih automobilskih marki starija od tri godine, nudi rezervne Eurorepar dijelove. Na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete i pokrivaju preko 90 % voznog parka.

Sada je AUTO STANKO odlučio napraviti još jedan korak dalje u svom poslovanju te je otvorio multibrand EUROREPAR CAR SERVICE. U ovom će servisu vlasnici svih automobilskih marki vozila imati u ponudi Eurorepar dijelove koji su povoljniji od originalnih dijelova cca 30 %.

Mreža EUROREPAR CAR SERVICE proširit će se i na ostale gradove u Hrvatskoj. Tako je nakon otvorenja Eurorepar car Service-a u Varaždinu, Zadru, Koprivnici, Osijeku i danas u Vodicama planirano otvorenje i u drugim gradovima diljem Hrvatske.

Koncept EUROREPAR CAR SERVICE, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 6 000 garaža članica u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupu Stellantis, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravka.

Tim povodom razgovarali smo s Hrvojem Markotom, direktorom postprodaje i rezervnih dijelova Citroën, Peugeot i DS Automobiles-

Nalazimo se u Vodicama na otvorenju petog multibrand car servisa u Hrvatskoj. O čemu se radi?

Radi se o multibrand konceptu servisa koji dolazi iz grupe Stellantis, a prioritetno uključuje održavanje svih marki vozila s linijom dijelova Eurorepar.

Odlučili smo otvoriti ovaj servis u Auto Stanko u Vodicama jer se radi o distributeru koji ima više od 40 godina dugu tradiciju u održavanju vozila svih marki automobila.

Objasnite nam što su Eurorepar rezervni dijelovi?

Radi se o vlastitom brandu rezervnih dijelova grupe Stellantis pod imenom Eurorepar koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Eurorepar rezervni dijelovi su pozicionirani cjenovno cca 30% ispod originalnih rezervnih dijelova.

Važno je istaknuti da Grupa Stellantis jamči najbolje standarde bilo da se radi o kvaliteti rezervnih dijelova ili metodama popravka.

Koji su planovi za proširenje mreže do kraja godine?

Otvorili smo EUROREPAR CAR SERVICE u Varaždinu, Zadru, Koprivnici, Osijeku i danas u Vodicama, a potom u još 5 gradova u Hrvatskoj do kraja godine. Ovaj koncept servisa iako je nov u Hrvatskoj, u svijetu i Europi je jako poznat. Radi se o servisnoj mreži koja sada već broji preko 6000 u 42 zemlje.

Mario Čičin Šain, vlasnik Auto Stanko d.o.o. ne krije zadovoljstvo dodatnom ponudom u poslovnom objektu njegove tvrtke

Danas proširujete usluge svoje tvrtke, otvarate EUROREPAR CAR SERVICE. O čemu se radi?

Auto Stanko je tvrtka koja posluje više od 40 godina u Vodicama. Dugogodišnji smo distributer i serviser vozila. Danas otvaramo servis za sve marke automobila. Mi smo 1. Eurorepar Car Service u Šibensko-Kninskoj županiji. Pozivamo vlasnike svih marki vozila da nas posjete i uvjere se u našu profesionalnost i kvalitetu. – zaključio je Mario

PROMO