Srpanj 07, 2021

Vodički hotel Olympia Sky danas slavi četvrti rođendan

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Prije točno četiri godine 07.07.2017. svoja vrata je otvorio luksuzni hotel Olympia Sky.

Za naš turizam 2019. je bila definitivno najbolja godina, a onda je uslijedila pandemija koja je sve djelatnosti vezane za turizam, a i druge stavila u iskušenje. Potpuno zatvaranje, mjere, novi protokoli, sasvim jedna nova dimenzija. Nema letova, granice su zatvorene, hotelijeri se mogu samo uhvatiti za glavu i čekati.

U kratkom razgovoru s direktorom hotela Olympia Sky Darkom Bastićem smo mogli zaključiti kako se oni nisu uhvatili za glavu i čekali – već su se prilagodili novonastaloj situaciji. Upravo brojke dokazuju isto. Uz Olympia Health and Safety Protokol, pojačano marketinško oglašavanje, aktivacija svih kanala na hrvatskom tržištu u predsezoni, user friendly booking engine, te jake marketinške aktivnosti prema auto-destinacijama su doprinijele da smo na današnji datum, na 4. rođendan našeg hotela opasno približavamo brojkama iz 2019. godine koja je bila vrhunska. – ističe Bastić. Hotel Olympia Sky je ostvario čak 85% noćenja u odnosu na 2019. godinu. Jedan od pokazatelja uspješnog poslovanja je svakako sve veća ocjena na booking.com-u. Osim pozitivnih recenzija, ostvarili su povećanje u segmentu noćenja individualaca za čak 120% .

U samo četiri godine dizajnerski hotel Olympia Sky je postao jedan od najpoznatijih hotela na Jadranskoj obali. Pogledom na hotel Olympia Sky vidjet ćete spoj savršenog dizajna – suvremeni luksuz u harmoniji dalmatinske tradicije. Kada pogledate hotel, zasigurno će estetski izazvati wow efekt jer neodoljivo podsjeća na suvremeni kruzer, ali najbolje tek dolazi. Osim jedinstvenog estetskog iskustva, cijelo iskustvo će biti takvo – od sadržaja pa sve do vrhunske gastronomije koja će zadovoljiti i one najizbirljivije. Tako će te u  à la carte restoranu Sky na 10. katu hotela uživati u ambijentu koji se može mjeriti s najbolje uređenim restoranima u svijetu, a wow efekt ćete dodatno potvrditi kada Vam njihovi chefovi objasne da sva hrana koju kušate dolazi od lokalnih uzgajivača i ribara. Restoran na 10. katu je otvorenog tipa i svi su dobrodošli.

Definitivno, trebate staviti ovaj hotel na vašu bucket listu! Sve aktivne ponude za smještaj možete pronaći na www.olympiavodice.hr.