Srpanj 15, 2021 Pixabay

Ovih bi pet horoskopskih znakova trebalo imati najviše sreće u ljubavi ovog ljeta

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ljeto je gotovo svima najdraže godišnje doba i svi zajedno tražimo najbolje moguće načine kako ga provesti. Prije svega gledamo kako možemo sami ili u krugu onih koji su nam najdraži iskoristiti sve njegove blagodati. Prema raznim mišljenjima astrologa, ove godine postoji čak pet horoskopskih znakova koji bi trebali imati jedno od najboljih ljeta ikad kada je ljubav u pitanju, a zajedno ćemo promotriti o kojim je znakovima riječ i što bi im trebalo obilježiti najtopliji dio godine.

Ovan

Ovo ljeto bi horoskop za sve pripadnike znaka ovna trebao biti jako značajan iz jednog razloga, a to je ljubav. Kao i svakog ljeta, bacit će se u potragu za onom pravom ljubavi o kakvoj možemo gledati u filmovima, a iako će se početkom ljeta činiti kao da će potraga još jednom biti neuspješna, do kraja ovog godišnjeg doba, ovnovi bi se mogli pohvaliti novom ljubavlju koja će trajati dugo.

Blizanci

Blizanci će početak ljeta provesti poput lepršavih leptira. Na svakoj zabavi i društvenoj obvezi vjerojatno će se naći netko tko će im upasti u oko i jako privući pažnju. Kako ljeto bude odmicalo, čini se kako će pripadnici ovog znaka morati uvelike povećati svoje napore kako bi komunicirali s osobama koje im se sviđaju. Flert je zabavan, ali nakon određenog trenutka svakako će im postati previše naporno i poželjet će nešto ozbiljnije. Blizanci će pod hitno morati postati puno jasniji u vezi svojih želja.

Lav

Venera će tijekom cijelog ljeta biti u znaku lava, što znači da će se pripadnici ovog horoskopskog znaka šepuriti više nego ikad. Kada odluče da im se netko sviđa, imat će tendenciju odmah nasrnuti i izjaviti svoju ljubav toliko glasno da je svi mogu čuti. Česta pojava mogla bi biti i odbijanje jer, iako su lavovi znakovi puni samopouzdanja i spremni preuzeti razne oblike rizika, drugoj strani bi to sve možda moglo izgledati poprilično neobično i mogla bi se osjećati neugodno. Savršena osoba za lava bit će upravo ona koja će također odisati ogromnom pozitivnom energijom.

Jarac

Ovog će ljeta pripadnici znaka jarca osjećati snažnu potrebu za spajanjem s novim partnerom i možda doći u napast da požure u vezu odjednom. Ipak, neke su stvari vrijedne čekanja, zato im valja iskoristiti svoj skriveni talent da odvoje vrijeme kako sva strast ne bi izgorjela odjednom. Izgradnja odnosa ponekad je poprilično teška jer ne može se odmah u startu znati hoće li uspjeti ili ne. Ovo ljeto trebalo bi biti drugačije. Ljubav i intimni odnosi trebali bi iz nekog razloga doći puno lakše stoga bi jarčevi trebali otvoriti svoji oči i razmotriti prilike koje im se nude, piše Dalmacija portal.

Vodenjak

Vodenjak vrlo lako prekida sve odnose jednom kada oni počnu djelovati ograničavajuće. Pripadnicima ovog znaka nedostaje razumijevanje ograničenja drugih ljudi, a zbog toga se često osjećaju najudobnije kad odluče ostati slobodni. No, ovo ljeto moglo bi djelovati puno drukčije jer vodenjaci bi se mogli naći u za njih neobičnoj situaciji te se vezati za osobu koja ih uravnotežuje i pomaže im da stoje čvrsto na zemlji.

PROMO