Srpanj 16, 2021

Večeras otvara naš dobro znani klub Exit: Vraća se jači nego ikad, a ljetnu sezonu otvara s plesnim house ritmovima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U petak kreće ljetna sezona u kultnom vodičkom klubu Exit koji je proteklih godina mijenjao vlasnike, nije imao stalni program, ali ove sezone vraća se još jači.

Tako ovog vikenda možete uživati u plesnim ritmovima uz nastup šibenskog DJ-a Nick Jellya, residenta kluba Tunel (RatCat), a od ovog ljeta i residenta kluba Exit.

Zabava starta već u 20 sati pa imate priliku i uhvatiti zalazak sunca na njihovoj terasi, a osvježavajuća ljetna atmosfera i program nastavlja se i u subotu navečer. Sve o aktualnoj sezoni u Exitu i idućim događanjima možete pratiti na njihovoj Facebook ili Instagram stranici.

Oni su za ovo ljeto pripremili za svaki gušt po nešto, tako na njihovom repertoaru uz navedeno možete pronaći i domaće svirke, trash večeri i boat partye. Naravno, ako to COVID-19 situacija dozvoli.

Prije nego se uputite u Exit Club večeras, bitno je napomenuti kako je njihov prioritet, kao i svima drugima, da ostanemo zdravi i budemo društveno odgovorni.

Kao što već sigurno znate, zbog aktualnih vladinih mjera vezanih uz COVID-19, svi posjetitelji moraju predočiti EU digitalnu potvrdu.

Potvrdu mogu dobiti:

• Svi koji su cijepljeni (obje doze)

• Svi koji su preboljeli COVID-19

• Svi koji su imaju negativan PCR test, ne stariji od 72 sata ili brzi antigenski test ne stariji od 48 sati

Tu se nalazi link na kojem možete jednostavno dobiti svoju COVID-19 potvrdu i uživati u posebnim trenucima Exit Cluba: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr

No, dobra vijest je da su pripremili rješenje za sve one koji nemaju test i organizirali testiranje na ulazu u klub. Testiranje će izvršavati službeno medicinsko osoblje od 21:30 sati, a odmah po rezultatu ćete dobiti EU digitalnu potvrdu. Brzi antigenski test na ulazu u klub naplaćivat će se po cijeni od 70,00 kn.

Radno vrijeme je: od 20:00 do 02:00 sati!

Detaljan raspored programa stiže uskoro. Pratite ih na njihovoj Facebook ili Instagram stranici.

PROMO OBJAVA