Kolovoz 09, 2021

Prodaje se dvosoban stan s vrtom u novogradnji u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1000 metara od obale se prodaje  dvosoban stan u stambenoj zgradi sa tri stambene jedinice na građevinskoj parceli površine 425 m/2, a iz stana se pruža pogled na more i grad. Stan posjeduje vlastiti vrt površine cca 60 m/2, parkirno mjesto i spremište. Zgrada je građena po najnovijim standardima gradnje, a korišteni su kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl.

Stan posjeduje parlafon, klima uređaj u svakoj prostoriji, priključke za telefon i internet te podno grijanje u dnevnom boravku i kupaonicama. Zgrada je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini svih većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju. Osobito je bitna i činjenica da je izvedena kanalizacija na koju je zgrada spojena te nema dodatnih troškova pražnjenja septičke jame. Za zgradu je ishodovana pravomoćna građevinska dozvola, a svi radovi su završeni.

U ponudi ostaje:

Dvosoban stan oznake S3 na drugom katu zgrade površine 76,16 m/2 s pripadajućom terasom, vrtom površine 52,19 m/2 i parkirnim mjestom površine 12 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te spremišta. S terase stana se pruža prekrasan pogled na more i grad. Cijena stana: 158.000 eura

Dinamika plaćanja: 10% kupoprodajne cijene se plaća u obliku rezervacije potpisom predugovora, 80% cijene prije stupanja u posjed, odnosno useljenja, a preostalih 10% potpisom glavnog ugovora nakon ishodovanja uporabne dozvole, odnosno postupka etažiranja. Investitor odobrava komercijalni popust od 5 % na kupoprodajnu cijenu stana ukoliko se kupac odluči na plaćanje minimalno 50% iznosa kupoprodajne cijene odmah prilikom rezervacije, odnosno po potpisu predugovora. Mogućnost kupnje i putem stambenog kredita.

NAPOMENA: Za ovu nekretninu su kupci oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvosoban-stan-u-novogradnji-s-pogledom-na-more