Rujan 29, 2021

Dani otvorenih vrata u Učilištu Izvor znanja Vodice održat će se u subotu 02. listopada 2021.

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tema: Predavanja i radionice u djelatnostima poljoprivrednih zanimanja.

U ovoj ćete radionici ući u svijet eteričnih ulja i aromakozmetike. Naučit ćete kako brendirati prirodni proizvod te kako izaći na tržište sa prirodnim proizvodom. Također ćete ući u svijet apiterapije. Upoznat ćete svijet maslinara i metode očuvanja ove mediteranske baštine.
Naši predavači su dugogodišnji partneri Učilišta Izvor znanja,  Ksenija Borodski koja educira polaznike osposobljavanja poljoprivrednih zanimanja te Ante Šimić s kojim imamo poslovnu suradnju u području praktične nastave.

Moći ćete pogledati kratki film o posljednjoj edukaciji polaznika osposobljavanja za Uzgajivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja.

Degustirat ćete proizvode gospodina Ante Šimića koji vodi uspješni Opg obrt Dalmacija Essence.

Učilište će tijekom predavanja i radionica predstaviti svoje programe srednje škole, osposobljavanja, tečajeve jezika i ostale neformalne programe, a djelatnici Učilišta biti će vam na usluzi za bilo kakva pitanja.

Dani otvorenih vrata u Učilištu Izvor znanja održat će se u subotu 02. listopada 2021. s početkom u 10 h pa sve do popodnevnih sati. Čekamo vas u prostorijama Učilišta Izvor znanja, Obala Vladimira Nazora 2, zgrada stare škole. Predavanja i radionice su besplatni.

Kontakt:
Mob: 091/268-3611
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Lijep pozdrav