Listopad 02, 2021

Do 15.10.2021. traju upisi u Language Studiu u Vodicama na tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika

Ilustracija Ilustracija Pixabay
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Nude se tečajevi za najmlađe, djecu, odrasle, individualni satovi... A kad tome pridodamo besplatno određivanje stupnja znanja, probni rok od 4 školska sata, te popust za obitelj ili drugi jezik ništa drugo Vam ne preostaje nego ih kontaktirati putem 098 518 056 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Language Studio u Vodicama otvoren je 2018.g. i u svoje dvije male učionice u zgradi „Stare škole“ na drugom katu nude opće tečajeve stranih jezika (engleski, njemački i talijanski jezik) i to za djecu i odrasle; tečajeve za najmlađe radioničkog tipa, opće tečajeve za odrasle, konverzacijske radionice za odrasle, opće tečajeve za školarce po uzrastima i stupnju znanja i još mnogo toga.

Tematski satovi za dječje grupe su im iznimno popularni, a posebno im je zanimljiv tečaj za najmlađe polaznike na kojem se interaktivno uz mnoštvo pjesme, igre i kreativnog rada djeci približava jezik.

Kada se približi vrijeme mature ne morate brinuti oko Vaših srednjoškolaca. Jer u Language Studiu  nude uslugu pripreme za maturu pa Vaši maturanti ne trebaju više nigdje drugdje nego pravac u Language Studio da bi svladali traženo gradivo.

U Language Studio  možete odabrati i  individualne satove posebno prilagođene pojedincu.

Tečajevi za djecu traju cijelu školsku godinu, dok su intezivni tečajevi za odrasle podijeljeni u dva upisna semestra, jesenski i proljetni.

- Nudimo također i pripremu za međunarodne Cambridge ispite i do sada smo imali izvrsne rezultate polaznika koji su polagali međunarodni Cambridge ispit na što smo iznimno ponosni - rekla nam je Ivana Franin Pečarica, profesorica engleskog i talijanskog jezika i književnosti, ujedno i vlasnica Language Studia.

Uz nju, u Language Studiu predaje i Sanja Belajec, profesorica engleskog i njemačkog jezika i književnosti.

- Inovativne metode učenja, te iskustvo u predavanju/radu 10 godina svake godine pridonosi vraćanju starih, ali i upisu sve većeg broja polaznika - dodaje Franin Pečarica, koja je uz završen studij jezika u Hrvatskoj, znanje jezika usavršavala u Engleskoj i Njemačkoj.

Besplatno određivanje stupnja znanja, probni rok od 4 školska sata, te popust za obitelj ili drugi jezik razlog je više da ih kontktirate, a kako su im neke grupe za djecu već popunjene i interes je velik, a upisni rok traje do 15. listopada 2021. nemate što čekati. Sve potrebne informacije dobit ćete na  098 518 056 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nazovite i  osigurajte svoje mjesto na vrijeme.