Listopad 11, 2021

Novo u Vodicama: Testiranje osoba kojima je potrebna COVID potvrda u Matell Dental Centru

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)

Poštovani pacijenti Matell Dental Centar iz Vodica kao i svi koji potrebujete ANTIGEN ili PCR potvrdu  u mogućnosti ste biti TESTIRANI u klinici u vremenu ponedjeljkom i srijedom od 12-20 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 8- 15 sati.

Prije dolaska u mogućnosti ste putem qr coda ili linka ispuniti tražene podatke koje mi zaprimimo da vam test bude što prije gotov. Možete se naručiti na telefonski brojeve 022 444 932, 0994449300 ili samo doći u prostorije klinike na adresi Čirila i Metoda 2 (niže marketa Thomy) 

Ukoliko Vam treba testiranje za potrebe domjenka, seminara, kongresa, vjenčanja ili bilo koje druge prigode budite slobodni nazvati na mobitel broj 091 4449311 i ugovoriti vrijeme i mjesto.

U dogovoru s Vama dolazimo na navedeno mjesto gdje organiziramo testiranje.Za sve informacije budite slobodni dobiti informacije na navedene telefonske brojeve.

Ukoliko imate tipične simptome SARS CoV-2 : povišena tjelesna temperatura, kašalj, otežano disanje, nedostatak osjeta mirisa i okusa molimo Vas da ne dolazite u kliniku već se obratite svojem liječniku obiteljske medicine!