Studeni 30, 2021

Ribarska zadruga Adria osim ponude svježe ribe svojim inovativnim rješenjima na lokalnoj razini obogaćuje domaću gastronomsku ponudu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ribarska Zadruga Adria obavlja djelatnosti ribarstva, prerade ribe i trgovine ribom. Vlastitu ribarsku flotu Ribarske zadruge Adria čine 4 plivarica, 6 koča te jedan višenamjenski brod. Osim vlastite ribarske flote Ribarska zadruga Adria ima koncesiju na ribarsku luku, te pogon za preradu i skladištenje ribe koji se nalazi 50 metara od mjesta  iskrcaja što omogućava neprekinuti hladni lanac i visoke standarde kvalitete proizvoda.

Kada vrijeme omogući izlazak ribarima na more  ribarnica Ribarske zadruge Adria, koja se nalazi u centru Tribunja, nudi širok izbor svježe Jadranske ribe dok su smrznuti proizvodi svakodnevno dostupni kupcima u prostoru Veletržnice na adresi Jurjevgradska 6.  Proizvodi su pakirani u plastične vakum vrećice, očišćeni  ili filetirani. Vlastiti rashladni skladišni i transportni potencijali osiguravaju pravodobnu distribuciju i zadržavanje visoke kvalitete proizvoda od ulova, odnosno proizvodnje do konzumacije.

Ponudu Ribarske zadruge Adria  nadopunjuje i slani asortiman. Slane srdele i inćuni sole se ručno po staroj Tribunjskoj recepturi.

U sklopu provedbe projekta koje je odobrilo Ministarstvo poljoprivrede, Uprava ribarstva, djelatnici Ribarske zadruge Adria prošli su kroz edukaciju te se osposobili za rukovanje dimljenom komorom kako bi ubrzo mogli uživati i u dimljenim ribljim  delikatesama.

U  nadi da ćete čitajući o namirnicama koje su Vam na dohvat ruke poželjeti uživati u njihovom okusu, ovim ćemo Vas putem nastaviti informirati o aktivnostima projekta, osvještavajući pri tom važnost našeg izbora u kupovini namirnica te  njegovoj direktnoj vezi s napretkom  lokalnog ribarskog sektora.

{jb_bluebox}Ovo oglašavanje sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.{/jb_bluebox}

Tags