Prosinac 23, 2021

Dalmacija u paketu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dalmacija. Ako ste čuli za ovaj raj na zemlji dovoljno vam je spominjanje imena da vas asocira na maslinovo ulje, more, sol, svježe mirise citrusa i život koji je ispunjen pjesmom unatoč neprekidnoj borbi s prirodom.

Skupina mladih ljudi iz Splita zaljubljena je u Dalmaciju i sve što ona nudi. Bogate arome, mirisi i onaj poseban osjećj u zraku potakli su ih da osmisle projekt čija je glavna zvijezda gastronomska ponuda Dalmacije. Dalmat Food donosi pakete koji po temama aktiviraju sva osjetila i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

S obzirom da su tvorci Dalmat Food-a često putovali, uvijek su svojim domaćinima poklanjali detalje iz Dalmacije. Kada bi ih oni posjetili u Hrvatskoj, uvijek su odlazili oduševljeni noseći sa sobom okus Dalmacije. Najzdrazvija kuhinja na svjetu primjer je balansa. Jela su pripravljena od onoga što priroda daje. Okusi i arome koje se šire iz dalmatinskih kuhinja stvaraju zazubice, a Dalmat Food vam ih donosi u paketu.

3 delikatesna paketa

Dalmat Food je više od naziva. Samo ime na najbolji način opisuje sve ono što nude. Dalmatinsku hranu možete kušati gdje god se nalazite, a otvaranjem paketa aktiviraju se sva osjetila. Paketi su tematski i svaki od njih je po nečemu poseban. Trenutno najbogatiji paket iz ponude je Dalmatinski, a osim njega tu je i savršeni Zimski paket i nezaobilazna Maslina.

Svaki paket sadrži nekolicinu komplementarnih, visokokvalitetnih proizvoda koji, bez obzira na to koji paket odabrete, predstavljaju puninu dalmatinskog gastro doživljaja.

Svoju priču Dalmat Food započinje sa sezonskim paketom kojeg će naši ukućani sigurno pronaći ispod bora. Zimski paket sadrži fantastičan liker od gorke naranče, čaj od kadulje ili mente, dehidrirani limun, paprenjake, kekse od rogača, ušećerene bademe, eterično ulje naranče i sapun obogaćen eteričnim uljem. Proizvodi unutar paketa su kvalitetni i ukusni, a definitivno su poslužili i kao inspriacija za pripremu blagdanskih slastica. Pokušajte naš trik i u smjesu za fritule dodajte malo likera od gorke naranče, aroma će vas oduševiti.

Što bi Dalmacija bila bez maslina. Drugi paket fokusiran je na ovo predivno stablo. Paket Maslina tako sadrži vrhunsko maslinovo ulje, namaz od maslina, začinsko bilje, krupnu sol, hib od smokve, eterično ulje ružmarina i sapun od lavande. Kreacije, čije su zvijezde proizvodi ovog paketa, oduševile su naše prijatelje. Hladna plata koju smo složili završila je kao fotografija u svim mobitelima naših gostiju, a namaz od maslina prvi je nestao s tanjura.

Najbogatiji paket nosi ime Dalmacije i naš je favorit. Okusi i mirisi ovog paketa podsjećaju na djetinjstvo, ali i donose luksuz u samo jednoj kutiji. Namaz od masline, aromatični džem od smkove i naranče, nezaobilazno crno vino, domaće maslinovo ulje, začini i aromatično bilje, eterično ulje lavande, sapun od eteričnog ulja lavande, krupna sol, ušećereni bademi i hib od smokve. Sve to dio je ovog paketa. Ovaj paket nas je oduševio. Osim u kuhinji, priuštili smo si i spa iskustvo u kupaonici. Večernje opuštanje uz peeling od krupne soli i njegujući sapun od lavande nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Željno iščekujemo nove pakete Dalmat Fooda i veselimo se novim mirisima i okusima koje će donijeti. Uzbuđenje se stvarno, a nostalgija koju stvaraju u nama jedinstvena je. Okusite puninu Dalmacije uz Dalmat Food delikatesne pakete - savršena kutija za svaku priliku.