Siječanj 22, 2022

Nema potrebe za odlaskom u Kolumbiju kada se maderoterapija odnedavno nudi u Vodicama u kozmetičkom salonu Klara

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Osim ove metode uklanjanja celulita u kozmetičkom salonu Klara možete uživati u raznim tretmanima lica, lifting lashu, ruskoj manikuri, masažama...

- Ljubav prema ljepoti sam pokazivala od malih nogu i napokon sam prije godinu dana ostvarila svoj san i otvorila kozmetički salon – započela je razgovor Klara Bura.

Pripadnice ljepšeg spola uistinu mogu uživati u ponudi kozmetičkog salona Klara jer uistinu ima mnogo toga; od ruske manikure, depilacije, tretmana lica, raznih vrsta masaža...

Za sve što ova mlada poduzetnica radi ima certifikate jer joj je važno da klijentice budu zadovoljne, a da iza nje stoji znanje koje stalno nadopunjuje. Tako se posebno posvetila stjecanju znanja o elektrostimulaciji i presoterapiji.

- Da bi tijelo vratili u ravnotežu trebamo potaknuti izmjenu tvari u organizmu, a to postižemo poticanjem limfe uz jedinstvenu tehniku aparativne limfne drenaže tzv. presoterapije – dodaje Klara.

Uz presoterapiju u kozmetičkom salonu Klara nude usluge tzv. elekstrostimulacije koja smanjuje masno tkivo i oblikuje tijelo. Ova najstarija i najdjelotvornija metoda služi za uklanjanje masnog tkiva i smanjenja celulita.

 

Ukoliko ponuđene metode uklanja celulita nisu Vaši favoriti, ne brinite. U kozmetičkom salonu Klara postoje razni drugi anticelulitni paketi koje možete pronaći u sklopu tzv. maderoterapije.

- Ovaj oblik anticelulitne masaže se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima, dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita – nastavlja Klara.

I upravo se stimulacijom limfe vidno smanjuje “narančina kora” i uspješno rješava problem celulita, vječnog neprijatelja žena – zaključuje Klara.

Osim anticelulitnih paketa u kozmetičkom salonu Klara možete uživati u raznim vrstama masaža, depilaciji, lifting lashu...

A da bi i Vaše tijelo zablistalo nemate što drugo nego se zaputiti u kozmetički salon Klara na adresi Pudarica 9 u Vodicama.

Sve informacije i dogovor oko termina možete dobiti kontaktiranjem na 099 842 4772, dok sve novosti možete pratiti na: -instagram:kozmetickisalon.klara