Siječanj 23, 2022

Gotovo dva desetljeća uspješnog poslovanja obrta Ella Gamer Shop garancija su kvalitetne usluge servisa i pouzdane kupovine

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Uz standardnu ponudu računala, prijenosnika, te dodatne opreme: punjača za prijenosnike, slušalica, zvučnika, miševa, tipkovnica, te raznih vrsta kabela, USB stikova nude i veliki broj kvalitetnih tonera i tinti za pisače.

U današnje vrijeme bez Interneta život je gotovo nezamisliv pa su se u Ella Gamer Shopu potrudili da za Vas osiguraju kompletnu opremu za Wi-Fi kako bi nesmetano mogli surfati satima.

A uz veliki broj mrežnih kabela nude opremu za smartphone, torbice i maskice, orginalne kabele i punjače, zaštitna stakla, micro SD kartice, slušalice i bluetooth slušalice, te razne adaptere.

Uz prodaju u trgovini Ella Gamer Shop nude i uslugu servisa mobilnih uređaja, stolnih i prijenosnih računala, te igraćih konzola.

Kako u svom radu konstatno prate nove tehnologije kako u prodaji, tako i u servisu kupci mogu dobiti pravovaljanu uslugu i savjet pri kupnji. 

Ukoliko Vam u ovom trenutku možda ne radi računalo ili igraća konzola; ili možda Vaš smartphone ne radi kako treba, ne morate brinuti jer iskusni tim u Ella Gamer Shopu čeka na Vas.

Možete ih pronaći na adresi Obala Vladimira Nazora 6. (iza Stare škole) u Vodicama svakog radnog dana od 08.30 do 14.00 ili subotom od 09.00 do 13.00 sati, a za sva pitanja stoje na raspolaganju.

Napomena: Cijene na artiklima u galeriji možda ne odgovaraju stvarnom stanju. Provjerite u dućanu stvarne cijene.