Veljača 19, 2022

Prodaje se dvoetažni stan u novogradnji u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Vodicama, na izrazito mirnoj i potpuno urbanistički sređenoj lokaciji se prodaje trosoban, dvoetažni stan površine 107,79 m/2.

Radi se o potpuno novom, skoro dovršenom stanu u manjoj stambenoj zgradi s ukupno dvije stambene jedinice. Stan posjeduje prizemlje i kat, a sastoji se od ulaznog pretprostora, spavaće sobe, kupaonice i prostranog dnevnog boravka u prizemlju površine 54,34 m/2. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu s prostranim vrtom. Unutarnjim stepenicama se dolazi do prvog kata na kojem su smještene još jedna spavaća soba, kupaonica te kuhinja s pripadajućim prostorom za blagovanje iz kojeg se izlazi na veliku terasu površine 10,05 m/2 s koje se dijelom pruža pogled na grad.

Zgrada je građena po najnovijem standardu gradnje, a korišteni su isključivo visokokvalitetni materijali i oprema. Zgrada je spojena na sustav gradske odvodnje, a nalazi se u blizini većih trgovačkih centara. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta ispred, odnosno u blizini zgrade. Dokumentacija uredna, a dinamika plaćanja u dogovoru s investitorom.

Više na https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvoetazni-stan-u-novogradnji