Ožujak 04, 2022

Paket hotela Olympia Sky dostupan na platformi priceless.com predstavljen na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju kroz inovativno digitalno iskustvo

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U sklopu platforme Priceless.com, a s ciljem stvaranja inovativnih načina promicanja destinacija kako bi se potaknuo oporavak turizma, od danas je dostupno 360° putovanje kroz najljepše hrvatske krajolike.

Od 4. ožujka 2022.  pa do 10. ožujka 2022. na Svjetskoj izložbi EXPO u Dubaiju posjetitelji hrvatskog paviljona mogu virtualno posjetiti Hrvatsku i uživati u njezinim ljepotama zahvaljujući potpuno novom iskustvu proširene stvarnosti (AR) koje je kreirao Mastercard kako bi pomogao dočarati hrvatsku turističku ponudu i približiti hrvatske ljepote kroz inovativni oglašivački alat. Zahvaljujući suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, interaktivno iskustvo u 360° okruženju, koje pokazuje što Hrvatsku čini tako primamljivom turističkom destinacijom, dostupno je posjetiteljima na EXPO-u, a iskustvu se može pristupiti i na platformi priceless.com putem pametnih telefona.

Ovaj projekt također aktivno doprinosi i revitalizaciji turizma kao gospodarske grane na koju je pandemija ostavila najsnažniji utjecaj, odnosno koja je nametnula nove trendove kada su u pitanju navike potrošača, od načina odabira destinacija pa sve do odabira aktivnosti tijekom boravka u destinaciji.

„Ponosni smo što smo i mi našli svoje mjestu u zanimljivom inovativnom iskustvu kroz posebno kreiran paket gdje spajamo luksuzno i lokalno.“ – poručuju iz hotela Olympia & Olympia Sky.

Tako će svi posjetitelji na Dubai EXPO-u, ali i oni koji se na ovo virtualno putovanje odluče uputiti koristeći svoj pametni mobilni uređaj, moći proći kroz interaktivno iskustvo proširene stvarnosti gdje je prezentirana Hrvatska na do sad neviđen način. Na samom kraju putovanja dočekat će ih i personalizirani vodič kroz koji imaju mogućnosti rezervirati vikend aranžman u hotela Olympia Sky.

Igra na pametnom uređaju sadrži  karakteristične simbole koji se vežu za Lijepu Našu, a upravo simbol masline otvara prozor u zanimljivo iskustvo hotela Olympia Sky.

***

Više o paketu kreiranom za priceless.com i promoviranom unutar ovog AR iskustva:

Ako do danas niste imali priliku saznati kako izgleda savršen spoj luksuza, vrhunskog gastronomskog doživljaja i dalmatinske tradicije, sad je pravo vrijeme. U posebnom trodnevnom iskustvu, imat ćete mogućnost odmoriti se i bez naknade koristiti brojne sadržaje jednog od najluksuznijih hotela na Jadranu, uživati u čitavom nizu obroka posebno pripremljenih za korisnike Mastercard kartica, isključivo od pomno odabranih namirnica s dalmatinskih farmi. Uz to, saznat ćete i sve tajne izrade svjetski poznatog maslinovog ulja, dodatka bez kojeg je priprema jela na ovom području nezamisliva. Ukoliko se odlučite uputiti na ovu avanturu u rujnu ili listopadu, ovo iskustvo bit će upotpunjeno i mogućnošću da sudjelujete u tradicionalnoj berbi maslina - jednom od specifičnih događaja u Dalmaciji koji se njeguje stoljećima dok se priče nastale punjenjem košara ovom dalmatinskom delicijom prepričavaju generacijama.

Istaknuto:

  • Uputite se na jednu od najatraktivnijih lokacija na Jadranu
  • Kušajte okuse tradicionalne dalmatinske kuhinje

Sve ostale detalje o iskustvu možete pronaći na linku.

Tako će svi posjetitelji na Dubai EXPO-u moći proći kroz interaktivno iskustvo proširene stvarnosti gdje je prezentirana Hrvatska na do sad neviđen način i na samom kraju preuzeti personalizirani vodič gdje će pronaći vikend aranžman hotela Olympia Sky ili ako posjete priceless.com i prođu kroz iskustvo proširene stvarnosti putem pametnog uređaja. Igra na pametnom uređaju sadrži  karakteristične simbole koji se vežu za Lijepu Našu, a upravo simbol masline otvara prozor u zanimljivo iskustvo hotela Olympia Sky.